Witajcie![]()
Chciałbym przedstawic Wam moją Alfe którą chce oddac w dobre ręce w ostatnim czasie wyciekł olej po czym okazało się ze miska jest pęknieta i samochód stoi od paru dni bez oleju w silniku. Niestety ostatnio złamałem palec i nie moge pracowac przez najblizsze 6tygodni przez to nie stac mnie na nową miske a nie chce by Alfa przez tak dlugi okres stala bez użytku tutaj dołanczam link z allegro gdzie zamieszczone są fotki i opis samochoduzainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 504564938
http://allegro.pl/show_item.php?item=2062617562
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

tak kontrolka sie zaswiecila i zatrzymalem pojazd Alficzka została scholowana. Tego nie moge powiedziec czy cos jeszcze ucierpialo w tej awari auto słuzyło bez zarzutu odpalała na dotyk zawsze za pierwszym razem nigdy nie mialem z tym problemu. Przez to zanizyłem juz cene że w razie jakichkolwiek głębszych awarii można do niego cos dołożyc
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:04 ----------
wiem ze nie ten dział drogi kolego nie jestem na tym forum zbytnio połapany i napisalem temat gdzie potrafiłem wybaczcie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki