Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Samochody -
    Użytkownik Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar KamilloV8
    Mieszka w
    Okol. Cieszyna
    Auto
    AR 145 Boxer, AR FL 166 2.4 jtd, AR 166 3.0 V6 Super - Były, Jest AR 166 2.4 JTD Nero Vulcano :)
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    3 d 50 m

Domyślnie Alfa Romeo 166 2.4 JTD Nero Vulcano 00' Tanio i szybko!

Witam! Ogłoszenie jest bardziej grzecznościowe bo wystawiam samochód mojej mamy którym jeździłem ja, lecz teraz znalazłem inny pomysł na samochód :) Alfkę zakupiłem z forum, po czym "odsprzedałem" swojej mamie bo trochę za dużo w nią zainwestowałem ale jak to bywa z kobietami - to auto jest dla niej za duże i nie chce nim jezdzić. Alfę robiłem pod siebie. Miesiąc temu wymieniony rozrząd (skf), wszystkie filtry paliwa, powietrza, oleju (mann filter), kabinowy - Magnetti Marelli, Olej Castrol 5w30 EDGA, wymieniony termostat na nowy, nowy przepływomierz, płyn chłodniczy - K2, nowe opony zimowe z przodu, z tyłu ponad roczne Pirelli, i naprawdę wiele innych rzeczy na które posiadam faktury! Więcej szczegółowych informacji udzielę telefonicznie - raczej nie na forum bo ostatnimi czasy praca ogranicza mój wolny czas. Bella ma przegląd i ubezpieczenie do 11.2012 więc kupujący ma spokój z opłatami. Interesowała by mnie też zamiana na autko pokroju audi a3, ibizy Fl ale tylko w TDI - ogólnie małe, jak to dla kobiety. Swoje wszystkie poprzednie alfy sprzedawałem na forum i nikt nie narzekał bo o wszystkich wadach informowałem telefonicznie. Przebieg 226 tysięcy. Cała historia auta, wszystkie poprzednie umowy plus książka serwisowa z Francji. W razie pytań proszę o telefon - 508173982. Cena jaka mnie interesuje to około 9.500 do negocjacji tylko z konkretnymi osobami na miejscu! Pozdrawiam, Kamil.Alfa Romeo 166 2.4 JTD Nero Vulcano 00' Tanio i szybko!-ar_1.jpgAlfa Romeo 166 2.4 JTD Nero Vulcano 00' Tanio i szybko!-ar2.jpgAlfa Romeo 166 2.4 JTD Nero Vulcano 00' Tanio i szybko!-ar3.jpgKliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ar 1.jpg
Wyświetleń:	254
Rozmiar:	63.9 KB
ID:	44644Alfa Romeo 166 2.4 JTD Nero Vulcano 00' Tanio i szybko!-ar4.jpgAlfa Romeo 166 2.4 JTD Nero Vulcano 00' Tanio i szybko!-ar6.jpg
    Ostatnio edytowane przez KamilloV8 ; 18-01-2012 o 15:57
    KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Mieszka w
    Okol. Cieszyna
    Auto
    AR 145 Boxer, AR FL 166 2.4 jtd, AR 166 3.0 V6 Super - Były, Jest AR 166 2.4 JTD Nero Vulcano :)
    Czas spędzony na forum
    3 d 50 m

Domyślnie

Wielu pyta dlaczego taka niska cena? Moja odpowiedź - jest w niej pare mankamentów które trzeba poprawić a jeśli ktoś szuka ideału to odsyłam do Bielska Białej - tam jest salon alfy romeo. Malutkie 3 ryski na dachu (bez bicia mówię, nie wiem od czego) lekkie zmatowienie na dachu od anteny CB ale do wypolerowania. Na masce odprysk od kamienia z jadącej przedemną ciężarówki ( tylko bezbarwnego więc nic nie widać praktycznie). Skóra w środku nie jest mocno zniszczona ale przydało by się ją wyczyścić. Z tyłu malutka wgniotka nad lampą widoczna raczej tylko pod światło. Przód zawieszenie robione - cała góra, dół bez zastrzeżeń. Natomiast z tyłu do wymiany poduszki pod stabilizatorem (koszt 50zł) i 2 tuleje w wahaczu na dole prawym ( sprawy też groszowe) dlatego cena taka a nie jak innych na otomoto rzędu 15-17 tyś bo nie chcę nic ukrywać a samochód chcę sprzedać a nie się na niego patrzeć i ciągle ponawiać ogłoszenia na otomoto
    KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA

Mieszka w
    Okol. Cieszyna
    Auto
    Czas spędzony na forum
    3 d 50 m

Domyślnie

Oddam ze sporą zniżką - potrzebuję na gwałt gotówki, inaczej sprzedam do komisu...
    KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    olsztyn
    Auto
    alfa romeo156 1.9jtd 98r
    Czas spędzony na forum
    3 d 8 h 9 m

Domyślnie

Aż żal dupe ściska,że nie moge kupić.

Użytkownik Rowerzysta Avatar ishan
    Mieszka w
    Oświęcim
    Auto
    byla Alfa Romeo 166 2.4 JTD, jest 156 2.5 v6 :)
    Czas spędzony na forum
    5 d 22 h 42 m

Domyślnie

z tego co wiem to juz sprzedana

Użytkownik Rowerzysta Avatar Misiek145ts
    Mieszka w
    Wrocław/Oleśnica
    Auto
    Była Alfa Romeo 145 1.4 16V TS ,156 1.8 16V TS+LPG, 166 2.4JTD, 156 1.8 16V JEST 145 1.4 BOXER+LPG
    Czas spędzony na forum
    2 d 10 h 48 m

Domyślnie

Sprzedana czy nie bo widze ze fotki jeszcze jak byla moja chetnie bym odkupil

Mieszka w
    Okol. Cieszyna
    Auto
    Czas spędzony na forum
    3 d 50 m

Domyślnie

Poszła już dawno...
    KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)