Witam! Ogłoszenie jest bardziej grzecznościowe bo wystawiam samochód mojej mamy którym jeździłem ja, lecz teraz znalazłem inny pomysł na samochód :) Alfkę zakupiłem z forum, po czym "odsprzedałem" swojej mamie bo trochę za dużo w nią zainwestowałem ale jak to bywa z kobietami - to auto jest dla niej za duże i nie chce nim jezdzić. Alfę robiłem pod siebie. Miesiąc temu wymieniony rozrząd (skf), wszystkie filtry paliwa, powietrza, oleju (mann filter), kabinowy - Magnetti Marelli, Olej Castrol 5w30 EDGA, wymieniony termostat na nowy, nowy przepływomierz, płyn chłodniczy - K2, nowe opony zimowe z przodu, z tyłu ponad roczne Pirelli, i naprawdę wiele innych rzeczy na które posiadam faktury! Więcej szczegółowych informacji udzielę telefonicznie - raczej nie na forum bo ostatnimi czasy praca ogranicza mój wolny czas. Bella ma przegląd i ubezpieczenie do 11.2012 więc kupujący ma spokój z opłatami. Interesowała by mnie też zamiana na autko pokroju audi a3, ibizy Fl ale tylko w TDI - ogólnie małe, jak to dla kobiety. Swoje wszystkie poprzednie alfy sprzedawałem na forum i nikt nie narzekał bo o wszystkich wadach informowałem telefonicznie. Przebieg 226 tysięcy. Cała historia auta, wszystkie poprzednie umowy plus książka serwisowa z Francji. W razie pytań proszę o telefon - 508173982. Cena jaka mnie interesuje to około 9.500 do negocjacji tylko z konkretnymi osobami na miejscu! Pozdrawiam, Kamil.![]()
Ostatnio edytowane przez KamilloV8 ; 18-01-2012 o 15:57
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA
Wielu pyta dlaczego taka niska cena? Moja odpowiedź - jest w niej pare mankamentów które trzeba poprawića jeśli ktoś szuka ideału to odsyłam do Bielska Białej - tam jest salon alfy romeo. Malutkie 3 ryski na dachu (bez bicia mówię, nie wiem od czego) lekkie zmatowienie na dachu od anteny CB ale do wypolerowania. Na masce odprysk od kamienia z jadącej przedemną ciężarówki ( tylko bezbarwnego więc nic nie widać praktycznie). Skóra w środku nie jest mocno zniszczona ale przydało by się ją wyczyścić. Z tyłu malutka wgniotka nad lampą widoczna raczej tylko pod światło. Przód zawieszenie robione - cała góra, dół bez zastrzeżeń. Natomiast z tyłu do wymiany poduszki pod stabilizatorem (koszt 50zł) i 2 tuleje w wahaczu na dole prawym ( sprawy też groszowe) dlatego cena taka a nie jak innych na otomoto rzędu 15-17 tyś bo nie chcę nic ukrywać a samochód chcę sprzedać a nie się na niego patrzeć i ciągle ponawiać ogłoszenia na otomoto
![]()
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA
Oddam ze sporą zniżką - potrzebuję na gwałt gotówki, inaczej sprzedam do komisu...
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA

Aż żal dupe ściska,że nie moge kupić.

z tego co wiem to juz sprzedana
Poszła już dawno...
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki