Dzięki omen.
Niestety sam nie mogę założyć tematu przez te ograniczenia
więc tak:
Szukam Alfy 156 1.9 JTD chętnie SW, ale sedan tez może być.
Co do kwoty to mogę przeznaczyć 7500 i w tej cenie chciałbym mieć auto prawdziwe 'wsiadać i jechać'. Nie takie allegrowe wsiadać i jechać jak dzisiaj Glovash dla mnie oglądał jedną 156 (za co wielkie dzięki) i wcale nie jest do końca igła - pomimo zapewnień, że nic nie trzeba robić
Wiem, że nie jest to zbyt duża kwota, ale jeżeli komuś się pali i chce szybko sprzedać to zapraszam do kontaktu
pzdr
Tak szczerze to chyba łatwo nie bedzie w tej kwocie sie zmiescic. Ale powodzenia. Ogolnie to ciezko kupic dobre auto, a co gorsze jeszcze ciezej sprzedac wiem bo sam cos chce sprzedac

latwo nie bedzie, ale nie jest to awykonalne![]()

moze byc 1.6 / 1.8 lpg
cena powiedzmy do 8000
Zadbane JTD do 8kzł?Może być ciężko...
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

Nie kupisz za taką kase zadbanej alfy, później będziesz mówił jakie te alfy są wadliwe... JA o moją bardzo dbałem i wyceniłem ją na 12tyś... jak nie znajdę kupca to jej nie sprzedam... Sam się przekonasz, jak już kupisz i będziesz dbał...

widzisz, mi sie nie pali strasznie zeby kupic, a komus moze sie palic strasznie zeby sprzedac

już wiemy że za 8 tys jest ciężko z zadbanym autem, ale... bez przesady.. w sumie bardziej z powodu zaniedbań użytkowników ..
co do ceny..to są 12 letnie Alfy... to ile ma kosztować?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki