Sprzedam 159-kę 1.9 16V JTDm Sportwagon, silnik 150KM, auto zaimportowane z Belgii.
Rocznik 2006, wersja wyposażeniowa: Distinctive. Z ważniejszych rzeczy ma:
- biksenony (oryginalne),
- trzystrefową klimatyzację (osobna regulacja z tyłu),
- tapicerkę alfatex,
- tempomat,
- Blue&Me,
- fotochromatyczne lusterko wewnętrzne,
- elektrycznie składane lusterka zewnętrzne,
- alufelgi 16" z bardzo ładnymi oponami LETNIMI (215/55 R16, bieżnik z przodu 7 mm, z tyłu 6mm),
- relingi.
Oprócz tego oczywiście pełna elektryka, ABS, ESP, wspomaganie, itp.
Auto z przebiegiem 137 tysięcy kilometrów, oryginalna cała powłoka lakiernicza. Świeżo wymienione: rozrząd, kolektor ssący, koło dwumasowe (wszystko na koszt firmy sprzedającej) ). Na te elementy 12 miesięcy gwarancji (to już ode mnie).
Auto we wzorowym stanie technicznym. Cena 37 tysięcy brutto (faktura 23% VAT).
Zdjęcia znaleźć można tutaj: http://deft.otomoto.pl/alfa-romeo-15...C22245288.html
Kontakt: 511 91 97 97, lub wiadomość prywatna na łamach forum Alfaholików.
Aha - istnieje możliwość wykonania w przyzwoitej cenie chipa, wywalenia DPF-u, zaślepienia EGR - co tam klient sobie będzie życzył
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomek_KRK ; 23-01-2012 o 21:16
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Fajne autko,jednak zastanawia mnie dlaczego tyle wymieniłeś elementów przed sprzedażą. Pamiętam jak kiedyś miałeś fajną opinię o sprzedawcach którzy w swoich ogłoszeniach chwalą się wymianą rozrządu,koła dwumasowego itp.przed sprzedażą. Dla mnie osobiście takie informacje nie zachęcają do kupna takiego autka. Może się mylę.

Mnie rowniez to zastanawialo ,kolo przy 130000km,a najbardziej to ,ze wymieniles czesci za sporo kasy a zaslepke za 5zl to juz tylko za przyzwoita oplata![]()
Widocznie nie było odpowiednio eksploatowane. Skoro przy takim przebiegu dwumas padł ja w swojej miałem nalatane 253tyś.km i dopiero odmawiał posłuszeństwa dopiero nowy właściciel wymienił kpl. sprzęgło.
Nie rozumie Was do końca![]()
Z czego robicie problem ? Nie lepiej kupić doinwestowane auto z gwarancją, niż "igłę od dziadka z 39 roku" składaną z części pochodzących z "nocnej giełdy" ?
Wasz wybórAle kupując takie auto (o ile jest podkładka w postaci faktur) jesteście często do przodu jakieś 3-4 tyś na częściach i robocie
Nie wiem czy znacie historie opisywaną na forum auta które po dwonie sprzedała firma ubezpieczeniowa.. kupił handlarz.. w rozmowie telefonicznej z kolega naszym z forum powiedział że: sprzedaje "bo nie podoba się żonie". Samochód miał faktycznie wymieniany cały prawy bok na nowe elementy, poprzedni właściciel podobno zahaczył o ciągnik.
Fotki z "zahaczenia" w linku
http://www.nowy-tomysl.policja.gov.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=954&Item id=5#
Okazyjna cena była bardzo. Jak wolicie takie to powodzenia![]()
Alfe kupuje się sercem a nie rozumem
Ładnie zahaczył - ciągnik wyglądał gorzej niż Alfa.
Co do oferty - ładne auto i warto obejrzeć jak ktoś szuka 159 w tych okolicach cenowych.

Mi chodzi oto ,ze jak ktos pyta czy warto kupis alfe za 32000 to wszyscy pisza ze nie warto ale jak ta ma wymienione czesci i kosztuje 37000 to warto,to ile kosztowala przed wymiana i naliczonym zyskiem?Ja uwazam ,ze lepiej kupic pierwsza i samemu powymieniac co trzeba

Panowie - o obiektywnie i na logikę - jaki by miało sens pisanie, że auto jest w stanie wzorowym, gdyby takie nie było?
Przecież to by było jak strzał w kolano i koniec kariery na forum, na którym jednak udało się sprzedać kilka sztuk.
A myślę, że kolega prowadzi raczej long term biznes.
Mam wrażenie, że niektórzy wolą jechać w miejsce przypadkowe i kupić szrota, niż w miarę pewny bolid od forumowicza.
I nie dotyczy to tylko tego konkretnego ogłoszenia.
W bazarze, aż się przelewa od podaży, a co raz pojawiają się zapytania o Prestige Cars (to akurat zapamiętałem). Jak napisał Bociek - jak w sklepie 3 razy dostałem gówno zamiast czekolady, to nie idę do tego sklepu po raz czwarty w nadziei, że jednak czekolada będzie...
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki