jeśli ta cena będzie aktualna, piszę sie również na zakup tej płytki
jeśli ta cena będzie aktualna, piszę sie również na zakup tej płytki
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Kupiłem już płytki i będę je sprzedawał, ceny podałem w pierwszym poście.
Ostatnio edytowane przez rydza ; 23-08-2010 o 09:16
polecam kolegę... rydza. Zrobiłem z nim interesik i zakupiłem nowiutki wyświetlacz wraz z taśmami. Teraz wszytko dziala bez zarzutu...czy zimno czy gorąco... wyświetlacz świeci aż po oczach razitylko było trzeba koledzy sie pospieszyć, bo widzę że cena podskoczyła
![]()
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Witam serdecznie. Orientuje się ktoś może czy wyświetlacz niski od wersji po pełnym lifcie z silnikiem 2,4 JTD będzie pasował do Alfy z 2002 roku z silnikiem 1,9 JTD? Pytam bo mam okazję kupić ale nie jestem pewien czy będzie pasował. Z góry dzięki za odp. Pozdr.
Będzie pasował pod warunkiem że jest z wersji europejskiej a nie z anglika.
Cały plastik jak sam piszesz pasował nie będzie bo chociaż wygląda podobnie to jak się dobrze przyjrzeć to widać że jest zaokrąglony w stronę kierowcy. Jeżeli chodzi o sam wyświetlacz to ten mały myślę że powinien pasować do większych nawiewów ale zawsze pozostanie dziura pod wyświetlaczem i trochę to będzie nieestetycznie wyglądać. Jak chcesz to mogę Ci przesłać fotki całkowicie rozebranego dużego wyświetlacza i samych kratek bez wyświetlacza.
Kolego nie musisz mi przesyłać tych fotek bo ja już to raz rozbierałem i wiem jak to wygląda. Już kupiłem ten wyświetlacz niski i z tymi nawiewami od wersji europejskiej. Chodzi mi o to czy będzie wszystko działało jak należy czy wszystkie informacje będą dobrze wyświetlane? Przypomnę że ten wyświetlacz który kupiłem jest z AR 156 2005 r 2,4 JTD wersja europejska, a ja mam AR 156 1,9 JTD 2002r. Za odp z góry dzięki.
Powinien pasować, a skoro już kupiłeś to podłącz i zobacz. Qki na forum kiedyś pisał że te wyświetlacze wymieniał i wszystko pasowało.
Witam. Przełożyłem wyświetlacz z wysokiego na ten niższy( od alfy z 2005 r 2,4 JTD) razem z nawiewami i pasuje idealnie, wyświetlacz chodzi wyśmienicie wszystkie info wyświetlane są prawidłowo wyraźnie i czysto. Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam