Forum Alfa Romeo - Alfaholicy  

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Polska Centralna

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 05-02-2010, 10:46   #1
Użytkownik
Maniak resoraków

Thumbs up Serwis Abpol na Grochowskiej w warszawie

Odkryłem na mój gust niezły serwis, o którym na forach Alfy jest cicho. Goście specjalizują się w samochodach grupy Fiata, w tym najbardziej w Lancii, ale bez problemu podejmują się też niektórych spraw w Alfie.

Ja właśnie wymieniłem u nich sprzęgło w 166 2,5 V6 i jestem zadowolony. Cena taka jak u konkurencji, samochód sprawny i ludzie tam pracujący sprawiają wrażenie tych, co się faktycznie znają.

Sam zdecydowałem się na eksperyment z nieznanym alfamaniakom warsztatem z konieczności - braku bliskich terminów u polecanych wszędzie guru i małą odległością na holowanie samochodu spod domu do serwisu.

Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym miejscem - warto podzielić się z innymi, bo sam długo szukałem informacji o nich zanim w końcu zdecydowałem się wstawić tam samochód.

Napisałem tego posta, bo na naszej warszawskiej mapie za mało jest miejsc, gdzie bez większych obaw można zostawić Alfę na leczenie.

adres serwisu: Abpol , ul. Grochowska 45

pzdr
trei jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 05-02-2010, 15:30   #2
Użytkownik
Alfa i Omega

Domyślnie

A ile zapłaciłeś ?
stare 08-02-2010, 14:54   #3
Użytkownik
Maniak resoraków

Domyślnie

500 za wymianę sprzęgła z fakturą. w sumie zostawiłem trochę więcej bo przy okazji zrobili parę drobnych rzeczy.
trei jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
Odpowiedz

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Polska Centralna > Serwis Abpol na Grochowskiej w warszawie

Tagi
alfa, alfe, alfy, bydzi, czegos, deche, diagnostyczna, dobrego, dorobic, dzisiaj, fajna, fiata, ile, jtd, katowicach, katowice, kluczyk, kluczyków, kolo, komu, koszalinie, koszty, kumam, kumatemu, lakiernika, malowanie, mechanicy, mechanik, mechanika, mechaniory, metalowe, namiar, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, potrzebuje, powierzyc, powietrza, przepływomierz, radzimy, romeo, rozsądnemu, saloonu, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, stacja, stronka, super, szukam, tanio, tapicerki, warszawy, warsztatu, witam, wymiany, wymienic, zajechał, zamków, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, żem

Narzędzia wątku

Zasady postowania