![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #11 |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 07 2007 Samochód: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 10v CF3 190KM/400Nm, Mercedes ML 270CDI Fiat Marea 1.9 JTD, Audi A4 1.9 TDI Skąd: Dębica
Podziękował: 1
Podziękowań: 15 w 15 postach
|
__________________ DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !! |
| | |
| | #12 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 01 2010 Samochód: ar 166 2,4 Skąd: nowy tomysl dortmund
Podziękował: 0
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
nie znam sie przepraszam ale tankuje rope od 3 lat i jezdzi! jakis pstryczek mam obok otwierania wlewu paliwa i moze to tsc
|
| | |
| | #13 |
| Użytkownik Dwusuwowiec Zarejestrowany: 11 2009 Samochód: Alfa Romeo 147 03' Skąd: Sierpc
Podziękował: 0
Podziekowań: 1 w 1 poście
|
ładna Bella i full opcja
__________________ "Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson ![]() |
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| alfa, alfe, alfy, bydzi, czegos, deche, diagnostyczna, dobrego, dorobic, dzisiaj, fajna, fiata, jtd, katowicach, katowice, kluczyków, kolo, komu, koszalinie, koszty, kumam, kumatemu, lakiernika, malowanie, mechanicy, mechanik, mechanika, metalowe, namiar, nasze alfy romeo, nasze belle, nasze samochody, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, potrzebuje, powierzyc, powietrza, przepływomierz, radzimy, romeo, rozsądnemu, saloonu, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, stacja, stronka, super, szukam, tanio, tapicerki, warszawy, warsztatu, witam, wymiany, wymienic, zajechał, zamków, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |