![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #1 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 12 2009 Samochód: Alfa166 2.4JTD '01 - KR ###LS Skąd: Kraków
Podziękował: 2
Podziekowań: 1 w 1 poście
| Mam pytanie czy w alfie 166 z 2001 roku byla kierownica multifunkcyjna ? A jesli byla to czy jak sobie taka kupie i zamontuje to czy sterowanie radiem itp itd bedzie dzialalo ? robil ktos cos takiego ? |
| | |
| | #2 |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 05 2008 Samochód: Alfa 166 2,4 JTD Skąd: Grodzisk Mazowiecki
Podziękował: 3
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
Tak, mam w Swojej 166 taka kierownicę, ale te sterowanie nie jest najlepsze, nie mozna zmieniac stacji ani piosenek, mozna przełączac funkcje ICS i oczywiscie kontrolować głośność, oraz prawa częśc wyswietlacza, to co jest po lewej stronie nie jest obsługiwane.
__________________ Sash, Alfa Romeo 166 2,4 JTD 165 KM 368 Nm |
| | |
| | #3 |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 04 2009 Samochód: Alfa 166 3.0 v6 2000r Skąd: Lębork
Podziękował: 4
Podziękowań: 5 w 5 postach
|
a wiecie od kiedy dokładnie (miesiac/rok) byly multifunkcje w tych alfach? bo chcialem to samo zrobic tylko ze ja taka kierownice juz mam
|
| | |
| | #4 |
| Użytkownik Dwusuwowiec Zarejestrowany: 11 2009 Samochód: Alfa Romeo 147 03' Skąd: Sierpc
Podziękował: 0
|
Jest taka kierownica!2002 -2003 rok coś takiego chyba wychodziło
__________________ "Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson ![]() |
| | |
| | #5 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 12 2009 Samochód: Alfa166 2.4JTD '01 - KR ###LS Skąd: Kraków
Podziękował: 2
|
Czyli jednym słowem jak znajde taką kierowajke i ja zamontuje to sa tam gotowe w kolumnie kier, kable zeby to podpiac ?
|
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| 166, ale, alfa, alfa 166, alfa romeo 166, alfach, alfy, byly, chcialem, czegos, diagnostyczna, dokładnie, dzisiaj, fiata, forum, funkcje, głośność, ice, ics, katowicach, kierownice, kierownicę, koszty, kumam, lewej, malowanie, mechanicy, metalowe, najlepsze, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, powietrza, prawa, przepływomierz, radzimy, rok, romeo, saloonu, samo, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, stacja, stacji, sterowanie, stronie, swojej, taka, tanio, tapicerki, tych, wiecie, wymiany, wymienic, wyswietlacza, zajechał, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, zrobic, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |