![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #71 |
| Użytkownik Ogier Zarejestrowany: 08 2008 Samochód: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW 2001 Alfa Rosso Skąd: Stalowa Wola
Podziękował: 1
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
__________________ Alfa Romeo 155 1.7 TS Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Rosso |
| | |
| | #72 | |
| Moderator Romeo Zarejestrowany: 12 2006 Samochód: AR 155 2.0 Skąd: Gorzów Wielkopolski
Podziękował: 2
Podziękowań: 39 w 13 postach
| Cytat:
__________________ SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM AR 145 1.4 boxer SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM felgi Speedline Black "16 - nowa cena! SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM | |
| | |
| | #73 |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 10 2005 Samochód: Cytryna :P Skąd: Dziwnówek
Podziękował: 12
Podziękowań: 4 w 4 postach
| Pierwsze słyszę o korbkach w 145 :O Wiadomo w jakim kraju ona została kupiona jako nowa? Mówisz o szybach? Bo, że w lusterkach były korbki to wiedziałem...
|
| | |
| | #74 |
| Gość
|
wersja junior, chyba, ta najtansza, na polski rynek w latach 94-97 chyba, miała korbki ale nie jestem pewny. Moja ma wszystko, dwie poduchy, abs, elektryczne szyby, nawet elektryczny szyberdach ![]() ---------- Post dodany o godzinie 19:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:50 ---------- Biobryt, skoro wyciąłeś moje pytanie, rozumiem, że nie znasz na nie odpowiedzi? A zatem zagalopowałeś się. No to wytnij teraz, dla równowagi swoje stwierdzenie albo napisz łaskawie, sorry, przesadziłem. Czekam. Albo jestes dorosłym facetem albo nie jesteś. Widzę, ze twoją metodą na wyjasnianie sporów, jest dawanie ostrzeżeń. Znów mi je dałeś, drugie już. Czy Kayrol za swoje chamskie odzywki też dostał? |
|
| | #75 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 01 2010 Samochód: Toyota Corolla 06' 1.4 D4D Sol Skąd: Warszawa
Podziękował: 0
|
Skorzystam niejako z tematu związanego z AŚ i poruszę jedną kwestię. Szanowny Panie Tomaszu Sadowski, Auto Świata Redaktorze ! Czy mógłby mi Pan jako osoba z AŚ związana wytłumaczyć jedną rzecz - a mianowicie chodzi o zamieszczony w najnowszym numerze AŚ ranking niezawodności. O co rankingi niezawodności można rozbić - wiedzą chyba najlepiej fani takiej marki jak AR. Ja poruszę jednak inną sprawę. Czemu zawsze w przypadku, kiedy miejsce we wspomnianym rankingu ex-aequo zajmuje kilka modeli różnych marek (z takim samym odsetkiem aut z poważnymi usterkami) zawsze jako pierwsze od góry wpisane są auta niemieckie ? Przykłady: Miejsce 3 (odsetek 2.6%) - VW Golf Plus - Ford Fusion -Mazda 3 Miejsce 26 (odsetek 3,8%) - BMW serii 3 - Opel Tigra TwinTop - Renault Clio - Suzuki Ignis Miejsce 46 (odsetek 4,3%) - BMW X3 - Renault Modus - Mitsubishi Colt Miejsce 64 (odsetek 5,0%) - VW New Beetle - VW Touareg - Mercedes klasy M - Citroen C1
__________________ Dopadł mnie wirus Alfagrypy, nosicielem okazał się ten test: http://www.autogaleria.pl/auto_test/...ctive,397.html |
| | |
| | #76 |
| Gość
|
Myszkin, ciekawe spostrzeżenie Faktycznie. Mnie zaskoczyła daleka pozycja 159 a ta sama 159 ma Dekrze procent aut bezawaryjnych na poziomie 96 procent, podczas gdy BMW serii 5 ma jakies 89 procent a Passat... a Passat ma 67 procent )
|
|
| | #77 |
| Użytkownik Pirat drogowy Zarejestrowany: 03 2009 Samochód: Alfa Romeo 33 1,7IE Skąd: Skarżysko-Kamienna
Podziękował: 1
Podziękowań: 4 w 4 postach
| |
| | |
| | #78 |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 06 2009 Samochód: Alfa Romeo 156 2.0TS sportpack Skąd: Opole
Podziękował: 0
|
Kupiłem AŚ i przeczytałem poradnik... wsumie w 156 nie napisali nic nowego ale też nie "opluli" modelu, więc jestem zadowolony zwłaszcza jak pozytywnie wypowiadali sie o silnikach 2.0. Generalnie jestem zdania " Jak dbasz, tak masz.." i to nie zaleznie od marki auta. Za to zzainteresowaniem poczytałęm o 159 i jestem pozytywnie nastawiony do tego modelu. Napewno wezme pod uwage 159 przy zmianie autka, wkońcu i tak tylko Alfa wchodzi w gre
__________________ Alfa Romeo 156 2.0 TS + Sportpack HALA MADRID !!! |
| | |
| | #79 |
| Użytkownik Dwusuwowiec Zarejestrowany: 03 2009 Samochód: 156 2.4 jtd Skąd: wwy
Podziękował: 2
Podziękowań: 9 w 4 postach
| |
| | |
| | #80 |
| Użytkownik Alfa i Omega Zarejestrowany: 06 2008 Samochód: 166 2.4JTD 99.X CF2 140CV "PROGRESSION" Skąd: Raszyn
Podziękował: 8
Podziękowań: 10 w 10 postach
|
Spodziewałem się więcej po tym poradniku.
__________________ Matka natura jest suką. STOP! Ciotom drogowym STOP! |
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| alfa, alfe, alfy, bydzi, ciekawe, czegos, deche, diagnostyczna, dobrego, dorobic, dzięki, dzisiaj, fajna, fiata, info, jtd, katowicach, katowice, kluczyków, kolo, komu, koszalinie, koszty, kumam, kumatemu, lakiernika, malowanie, mechanicy, mechanik, mechanika, metalowe, namiar, obramowki, pany, pomorzu, poszukiwana, potrzebuje, powierzyc, powietrza, przepływomierz, radzimy, romeo, rozsądnemu, saloonu, service, servis, serwis, serwisy, sobie, solidnie, sprawdzeni, stacja, stronka, super, szukam, tanio, tapicerki, warszawy, warsztatu, witam, wymiany, wymienic, zajechał, zamków, zapalniczki, zarowke, zaufana, zawieszenie, zegary, żem |
| Narzędzia wątku | |
| |