![]() |
|
|
Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
|
|
#21 |
|
Użytkownik
Rowerzysta
Samochód: Alfa Romeo 156 2.0 JTS 16v Bn
Podziękował: 1
Podziękowań: 5 w 5 postach
|
Dzięki wszystkim za sugestie
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik
Rowerzysta
|
Kupiłem i dzisiaj wreszcie dostałem HTC Touch Diamond 2
Jutro zamierzam kupić do niego kartę micro SD, i stąd pytanie, jaką pojemność polecacie? 2GB wystarczy czy lepiej większe? no i czy on czyta większe... w instrukcji nic nie znalazłem
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik
Rowerzysta
Samochód: AR 156 SW 1.8 TS Nero Fuoco 2001 :D, Mercedes W124 200TE (sprzedam!)
Podziękował: 0
Podziekowań: 1 w 1 poście
|
Poniżej 8 gb nie warto schodzić (same mapy europy zajmą Ci ze 2-4gb - zależnie od programu, do tego aparat 5 mpix, filmy VGA, odtwarzanie filmów DIVX, MP3), a najlepiej zainwestować w 16 gb i rzadziej sięgać do czytnika, tylko wrzucić od razu większą część kolekcji muzycznej, ew. parę filmów, co kto lubi oczywiście...
Nawet nowego iPhone 3GS sprzedają w najmniejszej wersji 16gb. O 2, ani 4 GB nawet nie myśl (ja mam Samsunga g810 - dużo "głupszy" telefon- i z 8GB kartą, mapami Garmina i Nokii nie mieści mi się za wiele muzyki)
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik
Alfa i Omega
Samochód: Alfa Romeo 159 1.9JTDm
Podziękowań: 2 w 2 postach
|
Witam,
Nie chciałem zaczynać nowego tematu, więc podłącze sie pod ten. Otóż mam dylemat, w poniedziałek dostałem Iphone'a 3gs, wczoraj HTC HD2, a jutro będę miał Nokię n900. Wszystko fajnie, tyle, że muszę wybrać jeden z tych telefonów. Jak narazie użytkowałem tylko Iphone'a, a HTC odpaliłem raz i po sprawdzałem najważniejsze funkcje. To, co przemawia za Iphone'm, to wielkość (najmniejszy z trójki) i prostota obsługi, natomiast HTC bije go na głowe swoim wyświetlaczem i również ekran dotykowy działa tak samo, jak nie lepiej niż w Iphone'ie. Chciałbym poznać jakie są wasze opinie?? Co do Nokii n900, to nie pasuje mi grubość telefonu i jednak gorszy ekran dotykowy (informacje z testów), chociaż zawsze miałem Nokie i jestem przywiązany do marki. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik
Rowerzysta
Samochód: Alfa Romeo 147 03'
Podziekowań: 1 w 1 poście
|
Alfaholicy Nokia Rulez
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik
Rowerzysta
|
Ja tam się zaprzyjaźniam ze swoim HTC, chociaż do iPhone znajdziesz na pewno więcej akcesoriów. Futerały szyte na miarę, folie na wyświetlacze itp...
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik
Alfa i Omega
Samochód: Alfa Romeo 156 2,4JTD M-Jet 175KM 2004 r.
Podziękował: 5
|
|
![]() |
|
||||||
| Tagi |
| alienek, allegro, avi, bardziej, bateria, bella, będzie, chciałem, chwili, coś, cudów, czyli, diamond, długo, dzięki, ego, ekran, htc, http, jakości, jazdy, jego, jest, koszmarnie, która, kultowe, kup, kupna, mobile, nie, większe, zmieniał |
| Narzędzia wątku | |
|
|