Forum Alfa Romeo - Alfaholicy

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Alfa Romeo > LPG Zone

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 28-02-2010, 11:14   #161
rav782
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Moja 156 2.0 TS pali ok 12-13.5l po mieście + odcinek DTŚ na trasie jeszcze nie miałem okazji sprawdzić
rav782 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 28-02-2010, 13:08   #162
kasza85
Użytkownik
Dwusuwowiec

Domyślnie

moja 164 3.0 12v przez miesiąc w cyklu mieszanym z przewagą miasto plus grzanie na postoju spaliła 16,2 l/100 km benzyny+gazu
stare 28-02-2010, 13:36   #163
Royal21
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

156 2.0 ts stag4 11 do 12,5 miasto 9 do 10 trasa no i noga ciężka
Royal21 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 28-02-2010, 16:21   #164
seamaster
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

156 1.8TS , okolo 8l po trasie. 11-12 po miescie.
seamaster jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
Odpowiedz

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Alfa Romeo > LPG Zone > Ile pali wam gazu wasza alfina??

Tagi
2.0, 2.0ts, alaska, alf, alfa 166, alfadiag, alfaholicy.org, alfe, alfę, alfie, alfika, alfina, alfki, alfy, aucie, auta, autami, autem, autka, auto, automacie, automat, automatyczna, autostradzie, bagażniku, bak, baku, bardziej, bardzo, bedzie, bella, bellą, bellę, benzyna, benzynie, benzyny, berlingo, bez, będzie, bierze, blacha, blos, bmw, brak, braku, brc, być, byla, bylem, bylo, był, było, były, bym, cały, cena, cenie, chce, chcialbym, chciałem, chodzi, chyba, ciag, ciągu, cie, ciekawe, ciekawości, cię, cięższa, civic, cos, cyklu, czas, czasami, czasem, czasie, czasu, czeka, czesc, czuć, czuję, czy, daje, delikatnie, design, dla, dlaczego, dobrym, dobrze, doda, dodać, dodatkowy, dom, dopiero, dosc, dostaje, drogi, duze, duzo, duże, dużo, duży, dużym, dwa, dwie, dynamicznej, dzięki, dzwięk, eko, filtr, forum, gazem, gazu, generacji, giuliettcie, gta, ile, ilością, inaczej, instalacja, jak, jakie, jakieś, jakis, jazdę, jazdy, jest, jeszcze, jezdzie, jeździe, już, katowice, kiedyś, kilometrow, klimatyzacji, kłopot, kolo, kontrolka, korkach, krótkie, lancia, lato, litra, litrow, male, mam, marzenie, miasta, miasto, miejsca, miescie, mieście, min, mnie, moja, moje, motul, moze, mój, musze, naprawy, nawet, nej, nią, nic, nie, niemczech, niż, normalne, nowka, nowym, numer, numeru, obciążeniu, obecnie, oblicze, obrotach, obrotomierz, obrotomierza, obrotow, obrotów, obroty, odpalam, odpowiedni, odpowiedź, ogladalem, ogromne, oil, okazję, okolic, okolicach, około, oleju, ona, ono, opcje, opinię, opłaca, osiągi, osoby, ostatnie, ostatnio, padł, palą, pali, paliw, paliwo, palnik, parametry, pełni, pełnym, piekna, pierwszej, pkt, planujecie, plus, początku, podczas, podoba, podobnie, pokazuje, pokonane, polski, pompę, ponad, poprzedniego, pora, potem, potrafi, powinno, poza, pozdr, pozdrawiam, pozdro, poziomu, poznań, pracy, prawidłowo, prawo, predkosc, prędkości, prędkością, prędkość, problem, problemów, przebiegi, przejechanych, przez, przy, przyczepą, quo, raczej, real, regulacji, rzeczy, sekwencji, sosnowiec, spala, spalanie, spokojnej, szczescie, szukałem, świece, temu, ten, test, tipo, trasa, trasie, tylko, używa, volvo, wam, wasza, weekend, wiadomość, widze, więcej, większe, własnej, właściciel, wrocław, zakopane, zle, zrobiła, zwykła, zyciu

Narzędzia wątku

Zasady postowania