Forum Alfa Romeo - Alfaholicy  

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Małopolska i Górny Śląsk

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 09-03-2010, 20:53   #1111
Użytkownik
Embrion

Domyślnie Przywróćmy tradycję witania się!

Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!

---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ----------

Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!

przyłączam
Pawjak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 10-03-2010, 20:50   #1112
Użytkownik
Dwusuwowiec

Domyślnie

Pozdrawiam GrzesiaŻar pomachane odmachane, dzisiaj pod baronem,
Pozdrawiam równiesz pana w srebrnej 156 widzianego na Dymarek - bez reakcji niestety
lesio80 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 11-03-2010, 13:58   #1113
Użytkownik
Ogier

Domyślnie

Pozdrowienia dla kolegi jadącego w czarnej 156?.na ul.Wodzisławskiej.
stare 11-03-2010, 19:37   #1114
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

pozdrowienia dla kierownika w srebnej 156 który wjeżdżał na parking LIDLA w Rokitnicy, a także dla kierownika czerwonej 156 GTA na rejstracjach DW którego puściłem na ul.Krakowskiej w Rokitnicy i podziękował awaryjnymi

POzdrawiam KULI
KULI jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 11-03-2010, 21:30   #1115
Użytkownik
Maniak resoraków

Domyślnie

Cytat:
Napisał Izane Zobacz post
To może czas na moje pozdrowienia

Pozdrawiam Alfę 156 czerwoną na ramkach klubowych REJ SBE.......
Widziana (znowu) w Katowicach, Roździeńskiego (pod warsztatami), jechałem do ITALAUTO

Któż to od nas w ogóle? zawsze tam stoi
to chyba o moją alfke chodzi (bordowa), pracuje tam to i codziennie stoi
lukas_ps86 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 12-03-2010, 12:23   #1116
Użytkownik
Romeo

Domyślnie

a ja pozdrowie kolege ze srebnej 156 SO ktora stala na parkingu pod pogoria

---------- Post dodany o godzinie 12:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:21 ----------

Cytat:
Napisał lukas_ps86 Zobacz post
hehe ciekawe kto jeszcze pracuje na tej ulicy Ja, ty, i jeszcze taka kobieta jezdzi seledynowa 147 tez gdzies na tej ulicy chyba pracuje
stare 12-03-2010, 20:07   #1117
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Witajcie!!! niedawno kupiłem moją wymarzoną Alfę i jestem za każdym sposobem pozdrawiania podczas jazdy!! do zobaczenia no drodze nr KCH.. to ja pozdrawiam WSZYSTKICH!!!!
pitrek21 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 12-03-2010, 20:54   #1118
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

Lenny - nie zaglądałem tu to nie zauważyłem, że Pisałeś ;] Hehe - ano ja tak celowo Co się będe w tłumie zlewał . Jest kolejna srebrna 156 tylko, że berlina u nas na kampusie - Trzeba obczaić i zwerbować na forum !

Egzekwo ja już zawsze staję na tamtym parkingu, bo mam problem z kilkoma osobami na UJ ( między innymi z posiadaczem szafirowej czy kij tam wie jakiej bmw e46 - Widać buca od razu, jak na trawniku staje pod drzwiami ) . Raz na tym pierwszym to mi moja Pani Wykładowca drzwiami wgniotke w moich tylnich strzeliła :/ ... No tam się moja bunia czuje bezpieczniej ;D A co będzie jak 159 będzie ( bo taki plan na przełom roku ... ) - parking specjalnie dla Alf będzie trzeba robić ! Bo kolega z roku ( posiadacz niebieskiego Leona ) po kilku przewózkach bunią moją ... też chce 159 - tylko, że berlinke .

Ja dziś pozdrawiam Pana, który mi zamahał lub odmahał w czarnej 155 na ul. Turonia / Ruczaj ! Może nie było widać do końca mej reakcji, bo musiałem kierownicę złapać ...

Pozdrawiam też kolejną 155 - czerwoną . Dziś wieczorem - koło 19.40 na chyba ulicy "na wrzosach" albo "górników" - nie znam za dobrze bieżanowa, to nie powiem dokładnie
Sudi jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 12-03-2010, 21:15   #1119
Użytkownik
Alfa i Omega

Domyślnie

Cytat:
Napisał lukas_ps86 Zobacz post

Daltonista ze mnie czerwone-bordowe no ale napewno o Ciebie chodzi

No to we wtorek o 8.30 znowu zobacze Twoją piekną Belle jadę na wymiane zawieszenia przedniego do ItalAuto

Pozdrawiam

PS któż to dziś srebrną 166 siedział mi na dupie z 3-4 km w Sosnowcu o godz 18.30 ? hehe

Ostatnio edytowane przez Izane ; 12-03-2010 o 21:36.
Izane jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 14-03-2010, 18:31   #1120
dbh
Użytkownik
Alfa i Omega

Domyślnie

pozdrawiam kolege/kolezanke ze srebrnej 156 z "ksenonami" widziana w sobote 13.03 rano w Lapczycy w strone Rzeszowa rejestracja KR.....
ja rowniez srebrna 156 RDE. zamrugane i odmrugane. po poludniu chyba rowniez sie spotkalismy

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Małopolska i Górny Śląsk > Przywróćmy tradycję witania się!

Tagi
156, 159, albo, ale, alfami, alfistów, alfoholików, alfy, ani, apel, apropo, awaryjnymi, bez, będzie, chyba, czasu, czym, dąbrowie, dobrze, drodze, drogach, ego, górniczej, grupy, inni, innych, jego, jet, jeżdżą, każdej, koło, krakowa, którą, którzy, ludzie, między, naprawdę, niech, niedawna, nikt, padł, pas, pozdrawiam, przednia, przywróćmy, razu, również, sie, się, sobie, sportwagon, sportwagona, stacji, stoi, stronie, światłami, temat, ten, teraz, tradycję, wagon, wczoraj, widzę, wiedzą, wita, witania, właściciel, wrażenie, wszyscy, wszystkich, zawsze, znak, życie

Narzędzia wątku

Zasady postowania