![]() |
| Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
| | #1111 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 03 2010 Samochód: Alfa 156, 1,9 JTD Skąd: Pleszew
Podziękował: 0
Podziękowań: 0 w 0 postach
| P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!! ---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ---------- Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi. P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!! przyłączam |
| | |
| | #1112 |
| Użytkownik Dwusuwowiec Zarejestrowany: 10 2009 Samochód: alfa romeo 156 1.9 Jtd 2000r. Skąd: tychy
Podziękował: 1
Podziekowań: 1 w 1 poście
|
Pozdrawiam GrzesiaŻar pomachane odmachane, dzisiaj pod baronem, Pozdrawiam równiesz pana w srebrnej 156 widzianego na Dymarek - bez reakcji niestety |
| | |
| | #1113 |
| Użytkownik Ogier Zarejestrowany: 12 2008 Samochód: [145] silnik 1,4 TS rok produkcji 99 Skąd: Rybnik
Podziękował: 5
Podziękowań: 5 w 3 postach
|
Pozdrowienia dla kolegi jadącego w czarnej 156?.na ul.Wodzisławskiej.
__________________ ALFA i WSZYSTKO JASNE >>>RYBNIK POZDRAWIA<<< |
| | |
| | #1114 |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 10 2009 Samochód: Było V6 jest 2.4 JTD 150KM Skąd: ZABRZE
Podziękował: 4
|
pozdrowienia dla kierownika w srebnej 156 który wjeżdżał na parking LIDLA w Rokitnicy, a także dla kierownika czerwonej 156 GTA na rejstracjach DW którego puściłem na ul.Krakowskiej w Rokitnicy i podziękował awaryjnymi POzdrawiam KULI |
| | |
| | #1115 | |
| Użytkownik Maniak resoraków Zarejestrowany: 05 2008 Samochód: 156 2.4 JTD Skąd: Psary
Podziękował: 1
| Cytat:
| |
| | |
| | #1116 |
| Użytkownik Romeo Zarejestrowany: 10 2007 Samochód: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115KM 2002r Skąd: Dąbrowa Górnicza
Podziękował: 6
Podziękowań: 3 w 3 postach
|
a ja pozdrowie kolege ze srebnej 156 SO ktora stala na parkingu pod pogoria ![]() ---------- Post dodany o godzinie 12:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:21 ---------- hehe ciekawe kto jeszcze pracuje na tej ulicy Ja, ty, i jeszcze taka kobieta jezdzi seledynowa 147 tez gdzies na tej ulicy chyba pracuje
__________________ Było AR 145 Boxer 1,6 ---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 |
| | |
| | #1117 |
| Użytkownik Embrion Zarejestrowany: 03 2010 Samochód: Alfa 156 2.0 155KM 2001r Skąd: Zagórze
|
Witajcie!!! niedawno kupiłem moją wymarzoną Alfę i jestem za każdym sposobem pozdrawiania podczas jazdy!! do zobaczenia no drodze nr KCH.. to ja pozdrawiam WSZYSTKICH!!!! |
| | |
| | #1118 |
| Użytkownik Rowerzysta Zarejestrowany: 10 2009 Samochód: Alfa Romeo 156 sw 2.0 ts 00r. / Renault Thalia 1.4 rt 01r. / Duncon Cane Corso 09r. Skąd: Kraków
|
Lenny - nie zaglądałem tu to nie zauważyłem, że Pisałeś ;] Hehe - ano ja tak celowo Co się będe w tłumie zlewał . Jest kolejna srebrna 156 tylko, że berlina u nas na kampusie - Trzeba obczaić i zwerbować na forum ! Egzekwo ja już zawsze staję na tamtym parkingu, bo mam problem z kilkoma osobami na UJ ( między innymi z posiadaczem szafirowej czy kij tam wie jakiej bmw e46 - Widać buca od razu, jak na trawniku staje pod drzwiami ) . Raz na tym pierwszym to mi moja Pani Wykładowca drzwiami wgniotke w moich tylnich strzeliła :/ ... No tam się moja bunia czuje bezpieczniej ;D A co będzie jak 159 będzie ( bo taki plan na przełom roku ... ) - parking specjalnie dla Alf będzie trzeba robić ! Bo kolega z roku ( posiadacz niebieskiego Leona ) po kilku przewózkach bunią moją ... też chce 159 - tylko, że berlinke . Ja dziś pozdrawiam Pana, który mi zamahał lub odmahał w czarnej 155 na ul. Turonia / Ruczaj ! Może nie było widać do końca mej reakcji, bo musiałem kierownicę złapać ... Pozdrawiam też kolejną 155 - czerwoną . Dziś wieczorem - koło 19.40 na chyba ulicy "na wrzosach" albo "górników" - nie znam za dobrze bieżanowa, to nie powiem dokładnie |
| | |
| | #1119 |
| Użytkownik Alfa i Omega Zarejestrowany: 06 2009 Samochód: Alfa Romeo 156 2.4 JTD tajemnicze KM 2000r, cosmo-blue, SportPack Skąd: Mysłowice-G. Śląsk
Podziękował: 8
Podziękowań: 27 w 13 postach
| Daltonista ze mnie czerwone-bordowe no ale napewno o Ciebie chodzi ![]() No to we wtorek o 8.30 znowu zobacze Twoją piekną Belle jadę na wymiane zawieszenia przedniego do ItalAuto ![]() Pozdrawiam PS któż to dziś srebrną 166 siedział mi na dupie z 3-4 km w Sosnowcu o godz 18.30 ? hehe
__________________ http://www.forum.alfaholicy.net/nasze_belle/17114-alfa_romeo_156_a.html Ostatnio edytowane przez Izane ; 12-03-2010 o 21:36. |
| | |
| | #1120 |
| Użytkownik Alfa i Omega Zarejestrowany: 07 2009 Samochód: AR 156 1,8 TS 2001 Skąd: Debica
Podziękował: 4
Podziękowań: 4 w 4 postach
|
pozdrawiam kolege/kolezanke ze srebrnej 156 z "ksenonami" widziana w sobote 13.03 rano w Lapczycy w strone Rzeszowa rejestracja KR..... ja rowniez srebrna 156 RDE. zamrugane i odmrugane. po poludniu chyba rowniez sie spotkalismy
__________________ Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań. |
| | |
![]() |
| ||||||
| Tagi |
| 156, 159, albo, ale, alfami, alfistów, alfoholików, alfy, ani, apel, apropo, awaryjnymi, bez, będzie, chyba, czasu, czym, dąbrowie, dobrze, drodze, drogach, ego, górniczej, grupy, inni, innych, jego, jet, jeżdżą, każdej, koło, krakowa, którą, którzy, ludzie, między, naprawdę, niech, niedawna, nikt, padł, pas, pozdrawiam, przednia, przywróćmy, razu, również, sie, się, sobie, sportwagon, sportwagona, stacji, stoi, stronie, światłami, temat, ten, teraz, tradycję, wagon, wczoraj, widzę, wiedzą, wita, witania, właściciel, wrażenie, wszyscy, wszystkich, zawsze, znak, życie |
| Narzędzia wątku | |
| |