Forum Alfa Romeo - Alfaholicy

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Małopolska i Górny Śląsk

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare Wczoraj, 21:13   #1111
lenny
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

Sudi ładnie dzisiaj na kampusie stanąłeś swoją Bellą
Pięknie się razem prezentowały !!! pewni laicy stwierdzili że to lustrzane odbicie było
lenny jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare Wczoraj, 21:53   #1112
Pawjak
Użytkownik
Embrion

Domyślnie Przywróćmy tradycję witania się!

Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!

---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ----------

Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!

przyłączam
Pawjak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
Odpowiedz

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Fora regionalne > Małopolska i Górny Śląsk > Przywróćmy tradycję witania się!

Tagi
145, 146, 147, 155, 156, 156 sw, 158, 159, 164, 166, 2.0, 308, 316, akumulatora, alf, alfa, alfa 33, alfa romeo 156, alfach, alfaclub, alfaholicy, alfaholicy.org, alfaholik, alfaholików, alfami, alfe, alfę, alfie, alfista, alfistów, alfisty, alfiści, alfki, alfy, ante, apel, apropo, atrapie, atrapy, auta, autka, autko, auto, autom, awaryjne, awaryjnymi, bagażniku, bardziej, bardzo, bądź, bella, bez, będą, będzie, bielska, bielsku, blachach, bliżej, blond, blondynka, bmw, bochni, booster, bordo, bordowa, brerą, buczy, byle, był, była, byłej, było, bym, całą, całego, cały, cen, centrum, chce, chetnie, chodzi, chwilę, chwili, chyba, ciągu, cichy, ciekawości, ciemna, ciężki, cio, coraz, coś, crosswagon, czarna, czasami, czasem, czasu, czego, czemu, czerwona, czesc, czesto, cześć, częstochowa, czy, czyli, czym, dalej, dark, dąbrowie, delikatnie, dla, dlaczego, długie, dobrej, dobrze, dokładnie, dokumenty, domu, dostać, dream, drodze, drogach, drugiej, drugim, dużo, dwa, dwie, dzieki, dziewczyna, dzisiaj, dziś, dziwne, efekt, elektryka, face, ferrari, forum, funkcjonuje, głupie, golf, grupy, gta, gtv, gtv spider, ikar, ile, impuls, inni, innych, jak, jakis, jakiś, jego, jest, jestem, jeszcze, juz, już, kac, katowice, każdej, kilka, klamkę, klubowej, kochani, kolega, koniecznie, końcówka, krakow, krakowa, kraków, ktos, ktoś, którą, kule, loki, ludzie, ładowanie akumulatora, machania, maja, mam, mandat, mechanik, mecz, mieście, mignie, mito, mnie, moc, modeli, moge, moim, moje, może, można, mruganie, multijet, musi, nabyć, nadal, najbardziej, najczesciej, naklejka, naszym, nawet, nic, nie, niech, niej, niestety, nikt, nimi, nową, nowe, nowej, nowszych, nowy, nowych, nowym, numer, obejrzeć, obie, oczy, oczywiście, odcinku, odpowiada, odpowiedz, odpowiedzi, odpowiedź, oficjalnie, okazji, okolice, około, okulary, ona, opel, opla, oplaca, opolu, oraz, oryginal, oryginalnych, ostatnio, padł, palenia, pamięta, pan, pana, panie, panowie, panów, papa, pare, paru, pas, pasażera, pasie, paweł, pewnych, pieknego, pięknie, piwo, płynu, początku, pod, pojawiła, pokazać, polo, polsku, posiada, posiadacze, pościg, potwierdzić, power, powiedzcie, powiedziec, powoli, poza, pozdrawia, pozdrawiam, pozdro, pozdrowienia, pozdrowienie, pozniej, później, późno, pracy, prawda, prawdopodobnie, prawdziwe, prawdziwi, prawdziwy, problem, przed, przednia, przepraszam, przez, przy, przywróćmy, quo, rozrządu, również, rybnika, sedan, selespeed, serdeczni, sobie, sosnowiec, spider, sprint, stacji, stronie, strony, swoją, śląsk, światłami, taki, tam, tdi, temat, ten, teraz, tradycję, twojej, tylko, vis, w tym samym kolorze, warsztat, widzę, wieczorem, wiem, większe, wita, witałem, witania, właśnie, wrocław, wszystkich, wycieraczki, wymianę, zabrze, zamkach, zauważyłem, żarówka, Żor

Narzędzia wątku

Zasady postowania