![]() |
|
|
Rejestracja |
FAQ
|
Regulamin |
|
|
|
#1111 |
|
Użytkownik
Rowerzysta
Samochód: Polonez Caro Plus 1,6 GLE ;) stary ale jary... Bella 156 SW 1,9 jtd
Podziękował: 0
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
![]() Pięknie się razem prezentowały !!! pewni laicy stwierdzili że to lustrzane odbicie było
|
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Użytkownik
Embrion
Samochód: Alfa 156, 1,9 JTD
Podziękował: 0
Podziękowań: 0 w 0 postach
|
Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!! ---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ---------- Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi. P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!! przyłączam |
|
|
|
![]() |
|
||||||
| Narzędzia wątku | |
|
|