Nie narzekam, "działają" i wyglądają świetnie![]()
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Sonda kierowana do osób, które używają ramki na tablice rejestracyjne Alfaholicy.net.
Chodzi o to, żebyśmy mogli ocenić towar oferowany przez producenta tych ramek. Wskazane jest także uzasadnienie swojego głosu - ile czasu używasz ramkę, jak wygląda trwałość plastiku (ramki) oraz nadruku.
Jeśli ktoś posiada inne ramki, oraz zna ich producenta proszę o napisanie opinii oraz nazwę firmy.
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
PS
Ramki można kupić w naszym sklepie on-line: http://www.forum.alfaholicy.org/cart.php
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 23-06-2011 o 13:37
Nie narzekam, "działają" i wyglądają świetnie![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
A ile czasu masz je na samochodzie?![]()
2-3 lata jakoś
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Moje są w porządkuNie pamiętam kiedy je założyłem, ale dostałem je w ostatniej edycji jako jeden z pierwszych. Przednia jest popękana ale to nie wina ramki tylko moja bo się przed drzewkiem za parkingiem nie zdążyłem zatrzymać i akurat ramce się oberwało
![]()
Mam je od niedawna więc trudno cokolwiek oceniać, jak narazie żadnych oznak zużycia ;]
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
zalozylam je po zimie bo mi bylo szkoda wystawiac na dzialanie soli, ale jest jak nie smigana wcale, czyli jest czytelna, piekna i widoczna z daleka![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki