Rowniez jestem za kuflemSwietny pomysl
Zalezy mi rowniez na fladze samochodowej i zapachu (bardzo ladny wzor).Mam nadzieje ze wszystko bedzie w dystrybucji
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
Temat flag samochodowy jest aktualnie pierwszoplanowy i w trakcie realizacjimyślę że przy dobrych wiatrach do końca tego tygodnia pójdzie zamówienie na 50 szt. tylko trzeba jeszcze projekt opracować, nad czym aktualnie pracujemy
![]()
Natomiast co do zawieszki to w moim zamyśle /jako autora:p/ miała ona być przede wszystkim elegancka.. a mi elegancja kojarzy się z prostotą formyi bez przesadnych krzykliwych kolorów. Zawieszka o jakimś bardziej skomplikowanym kształcie mi osobiście kojarzyłaby się z typową choinką samochodową a ta z elegancją raczej ma niewiele wspólnego
![]()

♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....

Kufel!
Szukam odpowiedniego samochodu. Kolejna Alfa? ...
litrowy kufel![]()
Alfa Romeo 155 1.9 TD '94 Verde Mirto - jedna z 15652 egzemplarzy

Widze że mój pomysł z kuflem (genialny skądinąd) spotkał się z dużym zainteresowaniem. Trzeba by było ustalić co to ma dokładnie być. Taka zwykła 0.5 litrowa szklaneczka na piwko z grawerem czy konkretny kufel 1 litrowy z uchem i bajerami. Mój ojciec swego czasu takie cudo z Niemiec przywiózł. Było zajebiste kuflisko z grubego szkła z uchem i metalowym wiekiem do zatykania cud miód tylko stłukł się już jakiś czas temu
W Polsce myślę że też można by takie cudeńko dostać, mam w swojej okolicy 2 huty szkła to mogę popytać jakie są możliwości zamówienia takich kufelków i dam znać jak będe coś wiedział. Jednostkowo pewnie drogo to wyjdzie ale jakby zamówić większą ilość to kto wie może by się to opłaciło.

Kufel może bycale myślałem o pokalach 0,5l taki komplet z różnymi modelami Alf
![]()
155 1.8 TS 16V - kręci wysoko
166 2.4 JTD 10V - moc turbo, 146ti 2.0 TS 16V
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki