Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre

Ja tak samo biore 2 szt
A najchętniej z gadżetów to chciałbym dywaniki![]()
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html

Ooo... portfele fajne!

Napiszcie lepiej, która wersję tych etui na dokumenty chcecie. Bo obu raczej nie będziemy zamawiać - za wysokie koszty. Żeby po wszystkim się okazało, że nikt nie zamówi, bo wolałby inne logo...![]()
ja chcieć tą po prawejz logo Alfa Romeo
![]()
166 2,4 JTD CF2 140 CV Progression '99
166 2,5 V6 24V CF2 Distinctive '00

Z logo alfy jest lepsze.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Mnie też lepiej się widzi z logiem AR
Pozdrawiam![]()
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-

Mi rowniez bardziej do gustu przypadło etui z logo AR
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....

Dokładnie, z logo AR![]()
"Przyczajony coupe, ukryty sedan - Alfa Romeo 156 1,9 JTD"

Witam,
może jestem dziwny, ale jak widze jakieś bimbadełko na lusterku wstecznym to śmiech "wioskowy" mnie ogarnia. Jak można świadomie i bez przymusu ograniczać sobie pole widzenia? Rozumiem zapachy w różnej dowolnej cywilizowanej formie, ale wieszanie czegokolwiek na lusterku to dla mnie niezbyt mądre rozwiązanie. Pozdrawiam
jeśli chodzi o etui to mi też z logiem alfy bardziej odpowiada. dostępne kolory to brąz i czerń?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki