spoko Adi, cały rok przed nami no nie?? atak a propo's jeszcze my w tym roku sie nie spotkali na grilu co Ty na to?? trza by cos wymyslic.
sorki za ot.
pzd
odpisałem ci na PW
ale powtórzę
nie dotarł do nikogo bo były komplikacje- nie wynikające z mojego lenistwa czy jakiejś innej przyczyny zależnej odemnie
przepraszam bardzo wszystkich oczekujących i wierzcie mi że gdyby potrafił to zrobiłbym je sam i powysyłał już dawno ale skoro nie umiem to byłem zależny od innej firmy
tak czy inaczej konkrety z dn. dzisiejszego godz. 15:00 :
jeżeli kurier będzie w firmie jeszcze po południu to pojadą do mnie dzisiaj więc jutro powinny być
jeżeli jednak kurier odbierze je jutro to u mnie będą w środę i od razu wysyłam
jeszcze raz przepraszam
spoko Adi, cały rok przed nami no nie?? atak a propo's jeszcze my w tym roku sie nie spotkali na grilu co Ty na to?? trza by cos wymyslic.
sorki za ot.
pzd
nic nie kumam teraz
chyba że to taki żarcik?
masz masz Majka
sprawdź maila :-)
no no te z logiem alfaholików są niezłe... tych pierwszych nie będę komentował
A takie pytanie , dało by rade jakiś załatwić kalendarz ale ścienny z jakąs Bella ?
BO chętnie bym sobie coś takowego powiesiłnp. Czerwona Bella a na niej druga skąpo ubrana Bella
- aj , to by było Ciekawe
zjawisko
bocian naprawdę fajnie wygląda. Ja nie mogę mieć czegoś takiego, bo i tak zawsze zapominam tam wpisywać wydarzenia, albo zapominam sprawdzać
Jak się użytkownicy postarają to będzie kalendarz z tego: http://www.forum.alfaholicy.org/konk..._miesiaca.html![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki