Przypadł mi zaszczyt złożenia pierwszego zamówienia na koszulkę AlfaholikówPostaram się wczuć w wymagającego klienta, tak naprawdę to z jakości towaru jestem bardzo zadowolony i ja nie mogę nic zarzucić. Jednak nie wszyscy są tacy dlatego postaram się do czegoś przyczepić... Wybrałem wysłanie koszulki za pobraniem.
Przebieg zamówienia
U mnie (Dziwnówek) to normalna, że paczka idzie 2 dni, do ludzi w większych miastach często przychodzi 1 dzień wcześniej. Koszulka była zapakowana w kopercie. Otwieram i oglądam, zdjęcia poniżej
- Pn 2010-01-25 16:01 - złożyłem zamówienie
- Wt 2010-01-26 12:20 - koszulka przygotowana, dostałem maila, że status zamówienia to "do wysłania"
- Śr 2010-01-27 09:37 - koszulka wysłana, dostałem maila, że status zamówienia to "wysłane"
- Pt 2010-01-29 12:00 - do moich drzwi zapukał listonosz i przekazał mi paczkę za pobraniem. Cena była taka sama jak w trakcie składania zamówienia - czyli wszystko Okej.
Zdjęcia
Pomniejszone i wyostrzone zdjęcia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdjęcia w oryginalnych rozmiarach, prosto z aparatu do ściągnięcia TUTAJ (paczka rar 40 MB).
Zdjęcia widoczne powyżej pochodzą prosto z aparatu, dokładniej z Nikona, który ma tendencje do dodawania zbyt dużej ilości niebieskiego odcienia do zdjęć. Nie są poprawiane kolory, ani nic w tym rodzaju. Światło naturalne - prosto z okna
Opinia
Na żywo nadruk wygląda o wiele lepiej - kolory są intensywne i żywe. Jedyny minus to kropka widoczna na ostatnim zdjęciu, były takie dwie, ale jedną usunąłem paznokciem, a drugą zostawiłem żeby pokazać wadęPo zrobieniu zdjęcia również usunąłem ją bez większego problemu.
Jakość materiału jak dla mnie jest dobra, nie jest to jakiś materiał jak w koszulkach za 120 zł, ale też nie odstaje od średniej, która można nabyć w zwykłych sklepach.
Towar wygląda profesjonalnie, poza tymi dwoma opiłkami, które przykleiły się na koszulkę, nawet (mimo, że chciałem) nie miałem się do czego przyczepić. Na koszulkach są ładne metki
UWAGI
Co do składania zamówienia to pojawił się problem. Zamówiłem z przyzwyczajenia rozmiar L, a potem dopiero zauważyłem, że koszulka w rozmiarze L będzie na mnie "trochę" za duża. Próbowałem pisać do sklepu, ale nic to nie dało, zrobili mi koszulkę w rozmiarze L. Dlatego tutaj przy zamawianiu trzeba zwrócić uwagę czy na pewno ten wzór chcemy i czy rozmiar jest odpowiedni, bo inaczej będziemy musieli kupić sobie drugą koszulkę

Zakładki