Nie wiem czy tylko na mnie trafiło ale mają jakiś dziwny system zamawiania. Przy zamówieniu 3 sztuk rzeczy wybrałam opcję przedplaty na konto. Przesyłka ma być gratis ale program doliczył mi 20 zł. Mało tego, po powteirdzeniu zamówienia w historii widze że zamówienie platne jest przy odbiorze... ;/
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
a czy Koleżanka już wpłacała im pieniądze? jeśli tak to koszulki na pewno dojdą a jeśli nie było jeszcze wpłaty i jest możliwość anulowania to bym proponował anulować bo na dniach, dziś góra jutro przenosimy nasz sklep do innego wykonawcy a CupSell'owi dziękujemy za współpracę bo chyba rzeczywiście pracują tam analfabeci![]()
no niestety już wysłałam...o 20 zł za dużo bo (mój błąd) zorientowałam się za późno. Malo tego, napisałam na gg - wszystko wydawaloby się ok tylko dostałam informację że mam napisać na maila bo tam przyjmują wpłaty. Nie bardzo rozumiem. Są dwie firmy? Jedna która przyjmuje zlecenia i druga przyjmująca kasę?
Flatbeet hehe nawet nie wiesz jak się cieszę z tej zmiany...te 20 zl sugerowałam zaliczyć w ramach nadpłaty za następne zamówienie ale widzę że następnego nie będzie![]()
Wg. naszego rozeznania jest jeden właściciel, który ma dwie firmy CupSell i Koszulkowy Świat /ten drugi sklep działa na Allegro/ i generalnie kontakt w sprawie CupSell'a trzeba łapać na mail koszulkowy@gmail.com gdyż to są ci sami ludzie tylko jakby za CupSell odpowiada niejaki Mateusz i w mailu należy zaznaczyć że jest to mail do Mateusza.
minęły 24 h i cisza w eterzehehe mam nadzieję że jest to spowodowane weekendem
oby
![]()

Zamykamy sklep na cupsell.pl w związku z niską jakością świadczonych usług. Przepraszamy wszystkich, którym brakowało czegoś na koszulkach.
Obecnie przenieśliśmy nasz sklep do nowej firmy, xt24.eu. Wszystko jest wykonane profesjonalniej, a kontakt ZNACZNIE łatwiejszy.
Zapraszamy: http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org
PS
Jeśli były by problemy z reklamacją proszę się kontaktować na PW z użytkownikiem Administracja na naszym forum.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki