Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 113
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sklep - Forum na którym są prowadzone zbiórki użytkowników na klubowe gadżety. Dodatkowo przypominamy, że mamy swój własny sklep on-line, w który można nabyć m.in. klubowe ramki pod tablice rejestracyjne czy smycze. Sklep dostępnym jest pod > tym < adresem. Jeśli potrzebujesz klubowej odzieży zapraszamy do sklepu Alfaholicy Fashion.
    Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    16 d 7 h 51 m

Domyślnie

Cytat Napisał SCHNNAZZI Zobacz post
    Dzięki macaga za foty. Jestem zainteresowany trzecią koszulką. Jaki to rozmiar i gdybyś mógł ją zmierzyć i mi podać wymiary. Bo ja chcę koszulkę która będzie dopasowana do ciała Z góry dzięki

---------- Post dodany o godzinie 10:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:03 ----------

A swoją drogą przecież u nas chłopaki na forum zaprojektowali świetną koszulkę, która chyba została tylko w tej fazie. A naprawdę bardzo mi się podobała
    masz jakies foty??
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Romeo Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S+ LPG 1998r Azzurro Archille
    Czas spędzony na forum
    17 d 6 h 17 m

Domyślnie Ja chce to

To na piersi. Naprawdę piękny projekt. Koszulka nawet na imprezę świetna.
    Załączone obrazy Załączone obrazy Opinie o ALFAHOLICY FASHION-super.jpg  

Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Czas spędzony na forum
    17 d 6 h 17 m

Domyślnie

A ten napis na plecach. Całość mnie powala
    Załączone obrazy Załączone obrazy Opinie o ALFAHOLICY FASHION-super2.jpg  

ViP Romeo Pokaż na mapie Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
    Czas spędzony na forum
    28 d 2 h 59 m

Domyślnie

Cytat Napisał SCHNNAZZI Zobacz post
    To na piersi. Naprawdę piękny projekt. Koszulka nawet na imprezę świetna.
    Ta koszulka też mi sie podoba tylko widzisz kolego z nadrukami zdjęć to jest niestety tak, że ta najprostsza metoda nadruku stosowana tylko przy detalicznych, pojedynczych zamówieniach, jest niestety nietrwała. Taką koszulkę da się zrobić tyle że nadruk mocno ucierpi po paru praniach.
    Nie wiem czy zauważyliście ale wszystkie dostępne w naszym sklepie projekty koszulek składają się z pojedynczych kolorów /bez przejść tonalnych, nie ma zdjęć/ i takie nadruki robi się folią, wycina się z jednej folii o konkretnym kolorze wzór z projektu i wprasowuje tą folię na koszulkę, i ta metodą jest bardzo trwała. Niestety nadruki zdjęć robi się inną metodą, bardzo nietrwałą. Istnieje oczywiście też inny sposób nadruku zdjęć, dużo bardziej trwalszy ale on jest opłacalny przy minimum 100 ilościach. Czyli musielibyśmy zamówić 100 sztuk tej samej koszulki tylko jaką mamy pewność że one się wszystkie sprzedadzą ? I do tego dochodzą jeszcze różne rozmiary
    Dlatego póki co wszystkie realne projekty będą takie jak do tej pory, pojedyncze kolory i to tylko max 3 różne w jednym projekcie
    Solidność nadruku to nasz priorytet

Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Czas spędzony na forum
    17 d 6 h 17 m

Domyślnie

Wielka szkoda ale mówi się trudno. Zastanawiam się czy byłby zbyt takich koszulek na allegro. Gdyby właśnie zamówił za dużo dla Alfaholików i zostały. Ale to już inna bajka. Mimo wszystko ta koszulka jest bombowa i może kiedyś w przyszłości tak zadziałamy że będzie możliwość jej nabycia. Na razie będę musiał się zadowolić inną.

Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    16 d 7 h 51 m

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    Ta koszulka też mi sie podoba tylko widzisz kolego z nadrukami zdjęć to jest niestety tak, że ta najprostsza metoda nadruku stosowana tylko przy detalicznych, pojedynczych zamówieniach, jest niestety nietrwała. Taką koszulkę da się zrobić tyle że nadruk mocno ucierpi po paru praniach.
    Nie wiem czy zauważyliście ale wszystkie dostępne w naszym sklepie projekty koszulek składają się z pojedynczych kolorów /bez przejść tonalnych, nie ma zdjęć/ i takie nadruki robi się folią, wycina się z jednej folii o konkretnym kolorze wzór z projektu i wprasowuje tą folię na koszulkę, i ta metodą jest bardzo trwała. Niestety nadruki zdjęć robi się inną metodą, bardzo nietrwałą. Istnieje oczywiście też inny sposób nadruku zdjęć, dużo bardziej trwalszy ale on jest opłacalny przy minimum 100 ilościach. Czyli musielibyśmy zamówić 100 sztuk tej samej koszulki tylko jaką mamy pewność że one się wszystkie sprzedadzą ? I do tego dochodzą jeszcze różne rozmiary
    Dlatego póki co wszystkie realne projekty będą takie jak do tej pory, pojedyncze kolory i to tylko max 3 różne w jednym projekcie
    Solidność nadruku to nasz priorytet
    wg.mnie zamowienie 100 sztuk to tez nie taki problem
    mozna np.:
    -zrobic liste chetnych
    -kazdy wplaci zaliczke
    -i jak sie "sprzeda" 100 koszulek to wtedy zlozysz zamowienie

tylko ze to sie moze przeciagnac w czasie dlugo;d
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Maniak resoraków Avatar macaga
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    156 SW 20V M-jet z wirusem
    Czas spędzony na forum
    55 m

Domyślnie

[QUOTE=SCHNNAZZI;312929]Dzięki macaga za foty. Jestem zainteresowany trzecią koszulką. Jaki to rozmiar i gdybyś mógł ją zmierzyć i mi podać wymiary. Bo ja chcę koszulkę która będzie dopasowana do ciała Z góry dzięki

ta trzecia to damska L-ka xD
    jakie konkretnie rozmiary ?

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    27 d 10 h 56 m

Domyślnie

Cytat Napisał kt0sfajny Zobacz post
    wg.mnie zamowienie 100 sztuk to tez nie taki problem mozna np.: -zrobic liste chetnych -kazdy wplaci zaliczke -i jak sie "sprzeda" 100 koszulek to wtedy zlozysz zamowienie tylko ze to sie moze przeciagnac w czasie dlugo;d
    A nie prościej znaleźć kogoś na Allegro, który wykona projekt? Będzie pewnie kilka złotych drożej, ale bez nerwów, oczekiwania i zaangażowania jednej osoby, która będzie musiała rozesłać 100 paczek.

flatbeet pisał o metodzie sitodrukowej (jako tej trwałej).
    Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
    Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
    Kto steruje wszystkimi grupami?

Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS
    Czas spędzony na forum
    16 d 7 h 51 m

Domyślnie

mozna i tak ;]
    ja dalej tylko jedna z opcji

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 2000
    Czas spędzony na forum
    7 h 29 m

Domyślnie rozmiary

jeśli ktoś chciałby sprawdzić rozmiar to znalazłem coś takiego http://www.strus.com.pl/download/stedman.pdf jest to tabela rozmiarów dla koszulek, na których bazie są robione koszulki alfaholickie
    Załączone adresy Załączone adresy

http://www.strus.com.pl/download/stedman.pdf

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia