jesień się zbliża, jak z polarami. ma ktoś dojścia?
A ja mam uwagę dotyczącą rozmiarów. Zamówiłem dwie bluzki longsleeve, białą i czerwoną, obydwie tej samej firmy, obydwie w tym samym rozmiarze M a czerwona w rzeczywistości jest mniejsza od białej o conajmniej jeden rozmiar. Jest zarówno krótsza w długości jak i ma krótsze rękawy, dziwne...
jesień się zbliża, jak z polarami. ma ktoś dojścia?
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
zamawial ktos moze bluze ?? o rozmiarze xl lub xxl?
zamowilem jeszcze w sierpniu Polo biale rozmiar XXL - niby najwiekszy ale jak dla mnie troche za maly. moge sie przyczepic jeszcze do nadruku - myslalem ze bedzie to haftowane a to jest jakas naklejka czy cos i nie wroze temu dlugiej przyszlosci. zdecydowanie wolalbym dolozyc i kupic cos z haftowanym logo alfaholikow.
bobryt co do polarow to zapytam czy firma wk torej pracuje kolega wykonuje polary
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
kolego z calym szacunkiem ale co to jest 70 sztuk? tylko nie mow mi ze duzo ok?
mam nadzieje ze nic sie nie odklei, wcale nie twierdze tez ze to jakas lipa tylko wg mnie haft bylby trwalszy i bardziej estetyczny.
ad. bobryt: sprawdzilem i firma o ktorej pisalem wykonuje polary. jak chcesz wiecej szczegolow napisz mi na PW jak chcialbys zeby wygladal projekt i najlepiej byloby to puscic oficjalnie na forum zeby pozniej nie bylo ze ktos zarobil na sprzedazy polarow 5zl itp
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Mi osobiście brakuje akcentu typowo pod model, na ebay są fajne (wedle uznania, mi się podobają) koszulki dedykowane Alfie 75 są ze trzy wzory z czego dwa są według mnie ok. Można byłoby pokusić się o coś takiego. Zdaję sobie sprawę że będzie to ilość śladowa.
70 sztuk produktu, hmm prawie 3% użytkowników się już zaopatrzyło. Jak dla mnie ok i nikt nie narzeka![]()
NO TO WPADŁEM...
Właśnie dotarła do mnie odzież ze sklepu. W sumie ok, szkoda tylko, że mna koszulce polo zjadło jedną literkę, dpokładniej zamiast k wyszło l na tym oto produkcie: http://static.xt24.eu/visualizations...9a_0_Black.png
i to akurat natym polo na którym mi najbardziej zależało...
nie wiem czy tylko u mnie taki błąd czy u innych też??
Ostatnio edytowane przez matiuk ; 10-01-2011 o 13:02
Jestem Szymon, mam 23 lata i jestem Alfaholikiem.
moja włoszka: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...an_matiuk.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki