muszę powiedzieć iż naklejeczki prima sortpolecam
![]()
Niestety jestem zmuszony poinformować o opóźnieniu które nastąpi. Nie mam dostępu do internetu w firmie, w związku z czym nie jestem w stanie wycinać naklejek (licencja jest sprawdzana po sieci) zrobię je jak tylko naprawią mi łącze.
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
Cieszę się że się podobają... :-)
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
Do mnie również dotarła i jest już na aucie
Na pewno zamówię kolejne![]()
Pozdrawiam
Proszę o zdjęcia na maila :-) allegro@pimolti.pl
Znajdź nas na Facebook'u
Jurajski Klub Alfa Romeo
mam pytanie, te naklejki można nakleić na nadwozie, są one jakoś wytrzymałe na warunki atmosferyczne? pozdro
Lakier musi być odtłuszczony przed naklejeniem. Wtedy będzie się ładnie trzymała. Jeśli chodzi o trwałość to wytrzymują ok 5 lat w "polskich" realiach drogowych (głównie przez sól żywotność się skraca)
Znajdź nas na Facebook'u
Jurajski Klub Alfa Romeo
To i ja coś dopiszeNaklejki super - realizacja a jakże także super
![]()
Drażnisz mnie, wkurzasz mnie, czasami mam cię dość...ale i tak cię kocham...
ja bym poprosił 2x QV wersje z tego linku: http://pimolti.istore.pl/pl/naklejka...lio-verde.html
ale na przezroczystym tle i żeby można było nakleić od środka na szybe. bo lakier za jakiś czas pójdzie do polerki i szkoda naklejać.
Dane na które wpłacić kase można przesłać na maila bo nie chce robić zakupów w sklepie bo nie widze opcji wyboru naklejenia poza zewnętrznym dlatego tu zamawiam.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki