Ja się wstępnie pisze na flagę samochodową![]()
Flagę samochodową
Flagę klubową
Robię ankietę by się zorientować czy byłoby zainteresowanie na flagę samochodową oraz na zwykłą flagę klubową.
Co do flagi samochodowej to miałaby ona wymiary 40x28cm, obszyta ściegiem, nadruk jednostronny z przenikiem farby na drugą stronę 90%, maszt wysokości 42cm,
flaga wg poniższego projektu, orientacyjny koszt to około 20zł
http://sign.pl/produkty_prezentacja_CarFlag
Drugie pytanie o normalną flagę, na nią nie ma jeszcze projektu ale można przypuszczać że byłoby tam logo AR plus napis Alfaholicy.
Mogłaby być też kopią flagi samochodowej jeśli uważacie ze taki projekt były dobry również na flagę klubową.
Cena takiej flagi o wymiarach mniej więcej 100x200 cm oscylowała by w granicach 70-100zł, w zależności ilu byłoby chętnych - im większe złożymy zamówienie na flagi tym cena będzie niższa
W ankiecie można oczywiście zagłosować na obie flagi jednocześnie
Ewentualnie jeśli macie jakieś uwagi co do projektu czy w ogóle jakieś ciekawostki to śmiało![]()
Ja się wstępnie pisze na flagę samochodową![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
ja też się piszę na taką flagę nawet w większej ilości sztuk 3-4
Grześ
6 lat - AR 146 1.4 TS tropico verde
2 lata - AR 166 2.4 JTD nero metallescente
ale Kolega ma na myśli flagę samochodową czy normalną?
a co myślicie czy ten projekt może sie nadawać na normalną flagę klubową? bo był robiony z myślą o fladze samochodowej ale na klubową też chyba nie byłby zły?za radą kolegi Jagiela umieszczę gdzieś jeszcze w tym projekcie datę powstania klubu
Ja również sie pisze na flage samochodowa![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
ja myślę o tych o wymiarach 200x100 (flag klubowa)
1-ą w garażu na ścianę obowiązkowo
1-ą na ścianę w chałupie
i jeszcze gdzieś się miejsce znajdzie
Grześ
6 lat - AR 146 1.4 TS tropico verde
2 lata - AR 166 2.4 JTD nero metallescente
co do flagi klubowej to może udało by sie umieścic okrągłe logo Alfy? Ja na jedna dużą tez sie pisze....poza tą na samochód...
Flaga samochodowa x 1szt.Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki