Super pomysł, tyle że ja na zlocie nie będę.
Ktoś poruszył temat kufli.
Myślę że to dobra opcja, pod warunkiem że kufle będą sprzedawane na zlocie.
tu znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item1082354172...m_prezent.html
Opcja jest taka, że każda osoba zainteresowana kuflem zapisze się na listę chętnych i potem odbierze kufel na zlocie, płacąc również tam.
Tylko jeszcze jeden warunek, żeby ktoś osobiście odebrał kubki np. w Chorzowie czy Opolu (jeszcze nie wiem skąd będziemy zamawiać). Wtedy cena na pewno zamknie się do 30zł/szt. Myśle że może będzie jeszcze coś urwać z tej ceny, przy dobrym potargowaniu się z producentem.
Co wy na ten pomysł, i czy jest ktoś z okolic tych 2 miast który mógłby odebrać towar, a potem bezpiecznie na zlot przywieźć?
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Super pomysł, tyle że ja na zlocie nie będę.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 105KM 2003 -> Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA 170KM 2011
Jak się uprzeć.. to można próbować dogadać się z kimś ze swoich okolic kto na zlot jedzie.. czy by przypadkiem nie odebrał.. w końcu powinniśmy się wspierać.. nie?
Jeśli o kufel chodzi.. jestem jak najbardziej za
Grawerka brzmi bardzo dobrze.. trwalsza niż nadruk i ładna.. ale.. jako że ma to być coś niezwykłego (jak na Alfistów przystało) to może coś z dekielkiem? (co by gaz za szybko nie uciekał
)
Pierwsza lepsza aukcja godna zawieszenia oka z czymś w tym stylu: http://www.allegro.pl/item1088594546..._grawerka.html
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
odbierzemy i dowieziemy na zlot jak by co
i można by dodać jeszcze nick na kuflu ( oprócz jakiegoś wspólnie opracowanego wzoru )
dla mnie raczej te pierwsze - cena bardziej przystępna
ceną z aukcji do której dałem link bym się za bardzo nie sugerował.. chodziło o zarys jak taki kufel by wyglądał.. i to była pierwsza aukcja z jakimś w miarę wyględnym![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
z reguły bierzemy się za bardziej przystępne rzeczy, takie kufle exclusive to już sobie ktoś może indywidualnie zażyczyć.
mam nadzieję że uzbiera się chociaz 10 chętnych na te kufle. wtedy weźmiemy się za projektowanie wzoru, bo przy paru sztukach to szkoda zachodu.
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Ja też jestem chętny na kulefek.
W razie czego awaryjnie też mogę odebrać i przywieść kufle na zlot jestem z Bytomia wiec tez nie daleko.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki