• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grill rabsztyn zamek 11.11.2013

ajdacho

Nowy
Auto
156/SW 1.9 JTDm 16V FL 2004 GIUGIARO DESIGN
Grill Rabsztyn zamek 11.11.2013

J.W.

po rozmowach na strzelnicy startujemy z następnym spotkankiem

Godzina 15.00 Rabsztyn przy altanie wskazanej na mapce
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=...96:50.300672&byCar=1&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=#
112102d1382888917-grill_strzelnica_ognisko_dabrowa_gornicza_26_10_2013-dsc02861.jpg

w razie gdy będzie zajęta spotkanko na parkingu jak na mapce
http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=...02:50.300816&byCar=1&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=#

98630d1371042132-grill_rabsztyn_16_06_2013-dsc02794.jpg

Grilla mam derzewo na fojera mam
zabierajcie wuszty i w drogę
Do zamku nie wejdziemy bo jest w remoncie
ale miejsca na spacerki mnóstwo
Zapraszam

Ostatnia edycja:
Mozliwe ze zjawie sie nawet z kolega bo zakupił sobie 147 :)

Pogoda zamów chopie co by nie loło po łebie :cool:

Kurcze a myślałam , że jednak będzie to 9.11. a tak ten 11.11 nie za bardzo ,...max będzie miał nockę .Zobaczymy jednak , może się cuś wymyśli :confused:,bo jak na razie to wszystkie fajne grille z Wami nas omijają:(

Urok czterobrygadówki się złamie i jedziemy na spotkanie:D

to jak tylko pogoda dopisze zjawie sie z familją niewiem czy sie przyda posiadam 3y widły na kiełbaski około 1m moge zabrac z sobą :)

Kurcze a myślałam , że jednak będzie to 9.11. a tak ten 11.11 nie za bardzo ,...max będzie miał nockę .Zobaczymy jednak , może się cuś wymyśli :confused:,bo jak na razie to wszystkie fajne grille z Wami nas omijają:(

na nocke napewno zdążysz, do nocy raczej nie bedziemy sedziec bo zimno :P

bedziemy obecni :) jak by ktos z DG jechał to zbiorke zrobimy i razem pognamy

Zobaczymy , może dojedziemy :P My mamy co prawda 2 godz. jazdy do Rabsztyna , ale co tam , dla takiego towarzystwa można jechać i więcej:)

Jeśli możemy to ja i kolega chętnie pojedziemy. Jesteśmy z Sosnowca.

niestery mnie nie bedzie, żonka ma urodziny w tym dniu wiec impreza w domu.

pzd.

Amortyzatory
Powrót