• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tradycyjny majowy grill Kopiec Piekary Śląskie 01.05.2016.

george11

Hanys
Auto
GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.
Witam

Tradycyjnie, jak to od lat już bywa, zapraszam wszystkich na tradycyjny grill majowy.
Miejscówka znana, Kopiec Wyzwolenia w Piekarach Śląskich

Miejscówka - https://www.google.pl/maps/place/Ko...2!3m1!1s0x47112b526a45b761:0xcb5fe126e9ff1ad9

Zapraszam wszystkich - zrzeszonych, niezrzeszonych, partyjnych, bezpartyjnych itd...zaczynamy o 15.00
Dobry humor mile widziany, gri mam, drzewo na ognisko także, weźcie coś do siedzenia, ubierzcie się ciepło.

Bez szans... No chyba, że termin ulegnie zmianie na 3go:P

Wpadnę na kiełbaskę od bociana :D

Napisane z komóreczki!

Eh myślałem że w tym roku uda mi się wpaść, ale żona wymyśliła wyjazd mazury :(

Hahaha dobre dobre ale to nie przejdzie :/

Ja i moje nowe przednie Nankangi (będzie więc i nuta taiwańska) może się pojawią (zależnie od pogody) - być może jakiś 'konwój' z Bytomia zorganizujemy jak będzie ktoś jeszcze chętny.

Co prawda byłem na chwile na grillu jakieś 2 albo 3 lata temu (tylko na 10min) - ale ma być bardziej tylko klubowo, czy rodzinnie, bo nie wiem czy żonkę w to wkręcić.

.................... bo nie wiem czy żonkę w to wkręcić.
Jak najbardziej wkręcać :)

@bocian - dobrze żeś napisoł PW ,bo pewnie by my przegapili ( ćwoku):P .
Dżordżu chwała Ci za organizację ,bo ta reszta to o niczym nie myśli :rolleyes: jak ino Marek bydzie mioł wolne to sie przywlekymy.

Ostatnia edycja:
a jak Marku bydzie miol szychta to niech biere na telefon
i chuj :confused:

Witajcie.

wpadać nie marudzić, nie ma różnicy klubowo czy rodzinnie, masz coś włoskiego??, może byc kapusta, to wpadej na grila, bydzie jak zawsze wesoło, zimno i z atrakcjami.
pzd.

dżordżyk, klocka jakiegoś brać ? (olcha albo jabłoń do wyboru) jaką siekierwe , widły do kiełbachy , ten "mały" zielony parasol w razie czego , coś pod dupsko sie zabierze...

my oczywiście rodzinnie poza podziałami partyjnymi...

[QUOTE..

my oczywiście rodzinnie poza podziałami partyjnymi...[/QUOTE]

taa boś na 500+ sie nie załapoł,, to bez podziałów hihi...bier sie za robota puki pisiory płacą

Amortyzatory
Powrót