• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kto jezdzi popoludniami z cieszyna w okolice zebrzydowic? Bo kilka razy juz mijalem sie z czarna 147 na glebie...

pozdrowionka dla właściciela (chyba kol. Bocian :) ) pięknej białej 159 SW TI , który dzisiaj rano mijał mnie na trasie Sosnowiec-Dąbrowa
P.S. Kulałem się za tobą czerwonym LT-ekiem aż do zjazdu na Auchan

Jak rano kolo 8 to pewnie ja z szychty wracalem grzecznie

Pozdrawiam właściciela (właścicielkę?) pięknej 159 na ramkach która stała dziś koło 21:30 na zwycięstwa przy rynku w Gliwicach. :)

zdrowko dla kolegi w srebrnej 156 ST, smigajacym na jaskowicka w tychach jakis czas temu ok godz 14, gonilem sluzbowa octavia od paprocan, mrugalem lampionami ale oktawka posluchu nie inspiruje :)

Pozdrawiam
właściciela/właścicielkę wisniowej 147 ts na ramkach klubowych stojącej dziś ok 15 na Koszalińskiej w Sosnowcu,

Pozdrowienia dla klubowicza z Bielska Białej, który swoją 156 stał pod kebabami przy 'kamienicy z żabami" w BB, w sobotę.

Pozdrawiam Alfowicza/Alfowiczkę z Rybnika który/a w niedziele był/a na zawodach konnych w Truskolasach koło Częstochowy :)

Czarna Alfa 147 1.9JTD. Klasycznie - ramki forumowe :)

Pozdrawiam serdecznie kolegę /koleżankę stojąca dziś obok mnie w Jaworznie niedaleko Lewiatana

Nie stac mnie na serwis a lawete to raz mialem ale z oc sprawcy :p

Zeby nie bylo oftopa :
Pozdrawiam kogos tam widzianego gdzies tam kiedys tam :cool:

pozdrawiam nie widzianego bociana .....a tam zdaje ci sie przyjedz do nas ....każdego ugościmy wedle stanu posiadania ....

Pozdrawiam stado mijanych alf ......tylko nikt nie odmachuje

Mi chyba przez cały rok i kilka miesięcy odkąd jeżdżę alfą odmachało mi tyle ludzi, że spokojnie by wystarczyło palców jednego człowieka do policzenia.

Amortyzatory
Powrót