Tak, piszmy poprawną polszczyną
Nie, to zbędne.
O, Majka jak zwykle... ech.... chociaz tu moglas sobie darowac. Wyobraz sobie, ze zawodowo niejako jakby musze uzywac poprawnego jezyka, ogonkow etc. A forum ma mi sluzyc zabawie, zatem chce, by bylo miejscem, gdzie pykam se w klawisze na luzaku, dbajac tylko o to, by mnie rozumiano, a nie o to, czy mam Ę czy E. Ale nie, zawsze znajdzie sie ktos swietszy od papieza. I nie rob z siebie dinozaura, bo ja tez za mlody nie jestem i tez sie siedze o x czasu. Sprawa nie toczy sie o OCENE takiego pisania, ale o to, czy musi byc ono konieczne na forum ktore sluzy raczej rozrywce, gdzie mozna byc na luzie. A ankieta ma po prostu pokazac, co woli wiekszosc.
@75andrew155: jakbys tak sie kiedys ugryzl w jezyk, to by chyba swiat runal...
LUDZIE!!!!! CZEMU NIE ROZUMIECIE PROSTYCH RZECZY??????

Oj Adam - przestań, jestem sercem całym za Tobą, ale ta ankieta jest jaka jestDlatego napisałam co napisałam. Wiem dokładnie o co Ci chodziło i w sumie to napisałam. Wiem także, że używasz ogonków jak trzeba. A kto, ale Ty wiesz najlepiej, że jestem generalnie przeciwko punktom karnym za takie rzeczy, banom, etc... przeciwko wszelkim objawom reżimu forumowego... bo one psują zabawę i przyjemność dyskusji.
Szkoda tylko, że Ty zawsze mnie o coś podejrzewasz... :/ Pewnie, że mogłam sobie darować i pewnie w przyszłości tak zrobię.
JESZCZE RAZ - WG MNIE KAR ZA PISANIE BEZ OGONKÓW NIE POWINNO BYĆ, bo to już pewien rodzaj nieformalnego "języka" - slangu internetowego.
Ale pod tym, że jest to poprawna polszczyzna się nie podpisuję i tak to wygląda.
Ostatnio edytowane przez Majka ; 17-06-2009 o 00:39

![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996

Predzej prostackim (moze i jestem arogancki, ale przynajmniej nikogo nie nazywam debilem) forum. Oto jeden z cytatów:
Temat zamykam. Jak ktos ma cos interesujacego do dodania to prosze o maila: Forum Alfa Romeo - Alfaholicy - KontaktAkurat z racji upodoban pijacko-biesiadnych nie mam zatargow ze Slazakami, o tyle drazni mnie paru debili administrujacych forum. Podkreslam forum, a nie klubem, bo obecnie to wlasciwie dwa osobne ciala. Klub zarejestrowal juz stowarzyszenie, ale do forum uzurpuja sobie prawa inne ludziki. A tak naprawde problem jest wlasciwie chyba tylko z niejakim Piotrixem, ktoremu albo w zyciu nie wyszlo, albo kucha przestaje stawac, bo probuje pokazywac, "ze ma wladze".... I w dodatku robi to nieudolnie, bo ja po prostu jebnalbym bana na pol miasta i byloby po sprawie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki