Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.

Napisał
Tuti 
Ja się nie boje Pawle, zdjęcia pochodzą z centrum pr
asowego
fiata. Te same zdjęcia są wykorzystywane na innych stronach internetowych, gazetach, czasopismach, magazynach, pewnie nawet w TV...
Filip, oczywiście, że możesz z tamtąd pobierać pliki, tylko najpierw musisz mieć zgodę FAP na publikowanie ich.

Napisał
AR_33 
Filip, oczywiście, że możesz z tamtąd pobierać pliki, tylko najpierw musisz mieć zgodę FAP na publikowanie ich.
Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Napisał
Tuti 
Na jakiej podstawie tak sądzisz?
Na podstawie rozmowy z osobą odpowiedzialną za wizerunek i promocję marki Alfa Romeo na Polskę w FAP

Napisał
AR_33 
Na podstawie rozmowy z osobą odpowiedzialną za wizerunek i promocję marki Alfa Romeo na Polskę w FAP
A ja na podstawie tego, że jestem zarejestrowanym jurnalistą globalnego centrum prasowego, a nie tego w Polsce sądzę, że mogę wykorzystywać w celach prasowych informacje zawarte na stronie. Sam pisałem jakiś czas temu do opiekunów polskiego centrum prasowego, wklejałem link do alfanews.pl, gdzie od dłuższego czasu publikowałem tłumaczenia z anglojęzycznego centrum prasowego.
FAP nie żądzi światem, nie żądzi nawet Fiat Group, ani jej oddziałami...

Bobryt sie postarał 
Filip, zgadza sie, ze jesli jestes dziennikarzem masz prawo pobierac udostępnione materiały do publikacji, ale tylko i wyłącznie w tym celu, pozostałe cele są zabronione.
Wiec w artykułach jakie są publikowane na stronie Alfaholicy jak najbardziej mozna zamiescic zdjecia i tylko tam.

Z całym szacunkiem Panowie, ale nie jesteście dla mnie kompetentnymi osobami do rozmowy na ten temat. Zapytam w centrum prasowym Fiata.

Napisał
Tuti 
Z całym szacunkiem Panowie, ale nie jesteście dla mnie kompetentnymi osobami do rozmowy na ten temat. Zapytam w centrum pr
asowym
Fiata.
zapytaj, tak bedzie najlepiej

Tuti, nie wiem, czy sie cos nie krzaczy. Zamiast znczka GG wyswietla sie tekst "wyslij wiadomosc przez GG....".
Zerknij...
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
-

Napisał
adasco 
Tuti, nie wiem, czy sie cos nie krzaczy. Zamiast znczka GG wyswietla sie tekst "wyslij wiadomosc przez GG....". Zerknij... Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
W RedBar ikonka już się wyświetla, w najbliższym czasie będzie wyświetlać się we wszystkich.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)