o t chodzi?
czyli:jak by co to w pliku rar obydwie fotki.
http://rapidshare.com/files/445683580/Alfa_100_lat.rar
Ostatnio edytowane przez RobertWroc ; 01-02-2011 o 20:42

Dawniej można było zamknąć informacje o nowej edycji ramek itp.
Teraz są parasole i zawieszki zapachowe. Wszyscy już o tym wiemy, ale nie ma z boku krzyżyka, żeby to zamknąć i otwiera się za każdym razem zajmując połowę strony. Jak się tego pozbyć, czy jest taka opcja jak dawniej? Jeśli nie to uważam, że warto ją wprowadzić, bo to ustrojostwo delikatnie mówiąc po kilku dniach zaczyna irytować... Oczywiście nie mam nic przeciwko gadżetom z forum, jestem nawet całkiem za i sam posiadam kilka
Pozdrawiam.
- Rafał

Dzięki. Fakt - mam szatę graficzną 8C carbonizione.
Pozdrawiam.
- Rafał
Po jakim czasie zalogowany użytkownik jest automatycznie wylogowywany? Bo troche mnie to irytuje jak zostaje wylogowany gdy chce napisać posta, czy przeglądam wyniki wyszukiwania i tu zonk. Najlepiej, moim zdaniem, gdyby wylogowywało przy braku aktywności w przeciągu określonego czasu a nie tak jak teraz, mija kilka minut i trzeba się na nowo logować.
Całe szczęscie że chociaż na adminie nie ma tego problemu![]()
Łukasz a nie możesz kliknąć "pamiętaj mnie" czy jak to tam brzmi?? - wtedy jesteś zalogowany non stop![]()
HAKUNA MATATA !!

Mam problem:
Jestem zalogowany na forum i chcialem pobrac pare plikow ze strony glownej, lecz okazalo sie to niemozliwe, poniewaz jakims cudem nie jestem zalogowany i co wiecej, nie ma opcji na stronie by tego dokonac
Czy jest jakas rada na te przypadlosc?
Adam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki