Panie i panowie co myślicie o tym żeby zrobić nową grafikę chodzi mi o tą co jest na górze strony z okazji że wyszla już nowa Giulietta to może coś z nią?
Co to za 100-lecie bez 100-lecia 24 HP? Z tej okazji do spółki z fiergloo przygotowaliśmy opracowanie modelu ALFA 24 HP: http://www.alfaholicy.org/samochody/87-alfa-24hp.html
Błędy, uwagi - zgłaszać![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Panie i panowie co myślicie o tym żeby zrobić nową grafikę chodzi mi o tą co jest na górze strony z okazji że wyszla już nowa Giulietta to może coś z nią?
Jak chcecie to można zrobić, byle, żeby było ładniejsze od tej bobryta, a to już nie będzie taka łatwa sprawa
W każdym razie: czekamy na głosy w tej sprawie![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Na stronie głównej w pnelu głównym jest zakładka SPOŁECZEŃSTWO a tam Obrazki i albumy, jak się w to wchodzi to są jedynie - Niedawno Uaktualnione Albumy...... A czy jest jakiś sposób by wygenerować wszystkie albumy Alfacholików.
Mario
Strona ma, nie wiadomo czemu, auta tyłem. Oba. Kto to w ogóle wymyślił))? To warto by zmienić. Obrócić je przodem
dać Mumina z lewej a Agresję 159 z prawej. No co, źle?
Witam, powiedzcie dlaczego na stronie głównej alfaholicy.org nie ma opcji logowania? Wchodzę na forum, loguję się i wszystko na forum jest ok, ale pomimo tego strona główna traktuje mnie jako użytkownika niezalogowanego. Potrzebuję instrukcji obsługi Alfy 147, która znajduje się w dziale Pobierz, ale jak tylko wybieram plik który mnie interesuje wywala mi komunikat "To miejsce jest przeznaczone wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników. Proszę zaloguj się lub zarejestruj." Próbowałem na dwóch różnych kompach, różnych przeglądarkach i zawsze to samo. Może ktoś wie o co chodzi? Pozdr.
nie wiem o co chodzi ale instrukcję masz tutaj :
http://aftersales.fiat.com/ELUM/main...02000&markID=2
Wielkie dzięki, faktycznie nie wpadłem na tofiat i alfa to jedna rodzina
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki