Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
Użytkownik Romeo

A dlaczego Adasco ma w podpisie REBELIANT po nickiem a nie użytkownik ? Bardzo gustownie - podoba mi się 
Co do reputacji - osobiście mi nie przeszkadza ale ankieta dobry pomysł .
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 09-09-2009 o 21:05

Napisał
Superjahu007 
A dlaczego
Adasco ma w podpisie
REBELIANT po nickiem a nie
użytkownik ? Bardzo gustownie - podoba mi się

sam se wpisalem
Użytkownik Romeo

Napisał
as 
za to uważam, że przydałoby się oznaczenie płci, żebym od razu wiedział z kim mam przyjemność wymieniać poglądy
również uważam że to jest dobry pomysł,przecież jest już na forum dużo koleżanek alfistek
moja druga ulubienica...
Użytkownik Alfa i Omega

Nie moge założyć nowego tematu wyświetla siętaki napis,,Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /var/www/alfaholicy.org/forum/includes/functions_search.php on line 197,, (a ja się uczyłem tylko niemieckiego
) Czy to wina tego nowego serwera??

Tak ustawień, pokombinuję. Jak pojawi się jeszcze raz to napisz. Żeby założyć drugi temat wystarczy odświeżyć stronę.
Użytkownik Alfa i Omega

Napisał
Tuti 
Tak ustawień, pokombinuję. Jak pojawi się jeszcze raz to napisz. Żeby założyć drugi temat wystarczy odświeżyć stronę.
Odświeżałem to tylko pokazywała się pusta strona a na dole w pasku gotowe a nowego tematu jak nie było tak nie ma...Zaraz spróbuje ponownie założyć

Chyba znalazłem przyczynę - błąd nie powinien się już powtarzać.

Przy logowaniu zawsze trzeba wpisywać swój nick.Na starym serwerze "pamiętało".

mój pamięta , pewnie uprzywilejowany
Użytkownik Pirat drogowy

Forum jak "mulilo" tak "muli" dalej, wiec nie wiem czy cos daly przenosiny na nowy serwer. Dla porownania pozostale strony otwieraja sie w przeciagu 2sek. no a tutaj czasem musze czekac ok 30s., nawet niekiedy puszczaja mi nerwy i rezygnuje z przegladania forum. Mam nadzieje ze da sie zrobic zeby forum lepiej i szybciej chodzilo.
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)