nie moge się połączyć z forum z innej przeglądarki jak tylko z explorera ciągle każe mi sciągać jakiś plik
Musisz kliknąć zapamiętaj.
---------- Post dodany o godzinie 22:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:46 ----------
Synchronizowałem bazę userów z Joomlą, chyba wiem, w którym momencie Ci muliło. Jak skończę poprawną synchronizację to dam znać. Póki co muszę trochę poobciążać bazę.
nie moge się połączyć z forum z innej przeglądarki jak tylko z explorera ciągle każe mi sciągać jakiś plik
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
Dziala juz forum na Mozilli![]()
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
A ja jestem automatycznie wylgowany co pare minut(poniżej 5)...troche wkurzające.Czy tak już będzie cały czas??
Ustawiłem na 10 minut, zmniejszone z powodu optymalizacji.
Odnośnie Twojego posta w Forum Ogólnym - rano jest bardzo dobrze. Gorzej jest o 21, ale mam jeszcze kilka pomysłów. Zobaczymy![]()
Jest weekend, więc ruch na forum mamy trochę mniejszy. Wczorajszy dzień patrząc na wykresy z serwera był bardzo dobry - obciążenie na przyzwoitym poziomie. Jeśli w tygodniu obciążenie będzie się utrzymywać na tym poziomie to będziemy mogli uznać, że przenosiny zakończone.
A mi dalej chce ściągać pliki jak chce wejść w dział na forum. Cookies wyczyszczone, przeglądarka FF.
a u mnie knajpa nie bangla. Odcachowanie, delete ciastek, refresh - nic nie daja.
you, a w IE sprawdzałeś? Skasuj historie przegladania w FF.
adasco,- na ten przycisk klikasz?
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki