tak, na ten tez. No juz debila ze mnie nie rob![]()
a u mnie wszystko hula pięknie. nic się nie ściąga nie ma błędów a i nawet avatar się bez problemu zaktualizował. System: Xp+SP2, przeglądarka: FF 3.5.3

adasco i co się dzieje jak to klikasz?
PS
ale klikasz na ten przycisk koło knajpy, a nie w przeglądarce?
Tuti a nie da się zrobić knajpy tak jak wcześniej ? Bez odświeżania ? Bo poza nią to wszystko chodzi - no może poza linkami które wklejam w tematy - wyskakiwały ładnie opisane - zatytułowane . A teraz wklejam zwyczajny link np w tym temacie : http://www.forum.alfaholicy.org/147_...tml#post219007
A tutaj teraz wskoczył ładnie opisany![]()

jahu jakiś czas temu coś mieszałem z tą funkcją - z tego co pamiętam to tylko tytuły tematów z naszego forum miały się robić tak "ładnie"nazwy działów widocznie nie są przepisywane, tylko same tematy.
Chodziło o to, żeby ludzie wiedzieli pod jaki adres wchodzą, bo wcześniej zamiast adres.pl pojawiał się napis z Tytułu strony.
Na próbę zrobimy knajpę jak była wcześniej - zobaczymy czy nie odbija się to zbyt mocno na obciążeniu serwera. Ale to za kilka dni jak trochę statystyk nazbieram...![]()
I wszystko jasne![]()
Tuti, probowalem i ctrlR i tego przy knajpie - i nic.

Ale co się dzieje jak klikasz to przy knajpie? Kompletnie nic?
Widzisz ten napis?
Knajpa jest nieaktywna.
Jeśli chcesz ją aktywować kliknij w Knajpie na ikonkę odśwież, by powrócić do stanu nieaktywnego naciśnij na klawiaturze F5.
LOADING... widze
Ostatnio edytowane przez adasco ; 16-09-2009 o 07:00
ja od poczatku wejścia na to forum mam problemy ze wrzuceniem zdjęć.klikam w załączniki-dodaje z komputera-wgrywam... i pojawia mi sie napis zakonczono i biały ekran.nic jednak nie zostało wgrane.pliki mam w postaci jpeg i mają one po 50kb wcześniej udało mi sie wrzucić dwa tez podobnej wielkości co się dzieje,że nie moge wgrać zdjęć z własnego komputera.z adresu url to samodrugi problem to to,że nie moge wysyłąć pm gdzie to trzeba ustawić zeby to zmienić?? Niby mam ustawiony język polski a niektóre komendy napisane są w jezyku angielskim.choćby w"ustawienia profilu" nie mam pojęcia co jest grane?? pomoże mi ktoś?? z góry dzieki... taki napis pojawia mi sie gdy chce wysłać prywatną wiadomość You have turned off private messages. You may not send private messages until you turn them on by editing your options.
Ostatnio edytowane przez gcredhot18 ; 15-04-2010 o 22:37 Powód: dopisanie zdania
moje alficzki-była i obecnahttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz...4_105km-4.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki