Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
Użytkownik Romeo
Przeprowadzka na nowy serwer
Niemal zawsze miałem sporo krytycznych uwag do działalności ADMINISTRACJI naszego Forum i z wieloma kontrowersyjnymi decyzjami oczywiście się nie zgadzam. Dziś jednak muszę pochwalić wszystkie osoby mające swój udział w przeprowadzce Forum na nowy serwer. Wprawdzie nie mam w zwyczaju chwalić dnia przed zachodem słońca, jednak muszę przyznać, że jestem zaskoczony szybkością działania Forum - oby tak dalej Panowie i mam nadzieję, że tak już zostanie!
Ostatnio edytowane przez as ; 09-09-2009 o 10:05
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.

Popieram, poszlo b. sprawnie.
Ale widze, ze wlaczyla sie reputacja. To tak celowo, czy skutek uboczny przeprowadzki?
@Tuti:
Zauwazylem jeszcze cos - przy wgrywaniu avatara, pojawil sie komunikat "upload of file failed" - ale widze, ze obrazek zaladowal sie mimo to.
Ostatnio edytowane przez adasco ; 09-09-2009 o 10:04

Nie chcieliśmy zakładać tematu, bo ustawienia trzeba jeszcze dopracować, zobaczymy jak będzie wyglądać sprawa w ciągu najbliższych dni i spróbujemy zrobić coś, żeby forum działało jeszcze płynniej niż działa. Mam jednak najdzieję, że dużych problemów nie będzie. Jednak jak as napisał - nie chwalcie przed zachodem słońca.

Napisał
adasco 
Popieram, poszlo b. sprawnie. Ale widze, ze wlaczyla sie reputacja. To tak celowo, czy skutek uboczny przeprowadzki?
Celowy, niektórzy użytkownicy pisali mi na GG, że szkoda, że ją wyłączyłem. Jeśli trzeba to założę ankietę w tej sprawie...

Napisał
adasco 
@Tuti: Zauwazylem jeszcze cos - przy wgrywaniu avatara, pojawil sie komunikat "upload of file failed" - ale widze, ze obrazek zaladowal sie mimo to.
Pewnie coś przeoczyłem, w konfiguracji fora. Zaraz sprawdzę.
-

Napisał
Paweł24 
Forum chodzi szybciej, ale ankieta w sprawie reputacji na pewno by się przydała. Moim zdaniem jest to funkcja zbędna
Najwięcej będzie wiadomo po godzinach 18-22. Na pewno będzie chodzić wolniej, ważne tylko, żeby chodziło, a nie jak na starym serwerze wisiało

Napisał
Tuti 
Celowy, niektórzy użytkownicy pisali mi na GG, że szkoda, że ją wyłączyłem. Jeśli trzeba to założę ankietę w tej sprawie...
To dobre rozwiazanie kazdego dylematu dotyczacego forum. Tylko ustawcie na dlugi termin, tak z 10 dni przynajmniej - i moze bez mozliwosci komentowania - tylko niech kazdy napisze tak/nie. Bo inaczej - znow moze sie zaczac pyskowka.
Użytkownik Romeo

Moim skromnym zdaniem REPUTACJA jest zbędna, za to uważam, że przydałoby się oznaczenie płci, żebym od razu wiedział z kim mam przyjemność wymieniać poglądy
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Redaktor Romeo

Napisał
as 
Moim skromnym zdaniem REPUTACJA jest zbędna, za to uważam, że przydałoby się oznaczenie płci, żebym od razu wiedział z kim mam przyjemność wymieniać poglądy
To jest słuszna koncepcja- jak to w pewnej komedii było
Reputacje też poddałbym głosowaniu.
-

Okej, za kilka godzin będzie ankieta dot. reputacji 
---------- Post dodany o godzinie 16:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:44 ----------
Może ktoś sprawdzić czy wyskakuje mu błąd przy zmianie avatara? Dokładniej przy wgrywaniu nowego.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)