Strona 237 z 244 PierwszyPierwszy ... 137187227228229230231232233234235236237238239240241242243244 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,361 do 2,370 z 2434
  1. #2361
    Administrator ds. serwera Romeo Avatar Tuti
    Dołączył
    10 2005
    Mieszka w
    Zawiercie
    Auto
    156 SW 1.9 JTDm
    Postów
    2,164

    Domyślnie

    Tapatalk działa już ok (-:

    Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

  2. #2362
    Użytkownik Rowerzysta Avatar RafalP.
    Dołączył
    05 2017
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    156 sw lift 1.9 jtd 16v 2003r
    Postów
    87

    Domyślnie

    Dziękuję za pomoc:-)

    Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

  3. #2363
    Administrator ds. moderatorów Romeo Avatar 75andrew155
    Dołączył
    05 2006
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
    Postów
    11,001

    Domyślnie

    przeglądanie tego forum to udręka. Wolno wczytują się strony i pisanie postów makabra

    - - - Updated - - -

    przeglądanie tego forum to udręka. Wolno wczytują się strony i pisanie postów makabra


    Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

    Ten post jest kopią postu, który został przez Ciebie zamieszczony w ciągu ostatnich pięciu minut.


    Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/newr...#ixzz4hVXbHgVj

    Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

  4. #2364
    Użytkownik Romeo Avatar omen
    Dołączył
    05 2008
    Mieszka w
    Amsterdam
    Auto
    GT
    Postów
    4,732

    Domyślnie

    Wczoraj jeszcze mialem problemy z zalogowaniem sie przez TP.
    Przy ktorej probie wg wylaczylo mi TP.
    Ponizej jeden z PSC tych bledow.



    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

  5. #2365
    Użytkownik Romeo Avatar epsonix
    Dołączył
    10 2011
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    159 SW 1.75TBi Distinctive'10 @ 240KM/370Nm i Giulietta 1.4TB Veloce'13 @ 147KM/265Nm
    Postów
    2,796

    Domyślnie

    Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Tapatalk, subskrypcje - juz powinny działać. Dzięki za info, dzięki Wam mogę szybciej reagować

    Dodawanie postów i wysyłanie PW - dajcie znać czy problem nadal występuje. Jak to możliwe to proszę wrzucać zrzut ekranu lub przynajmniej dokładny komunikat błędu.
    dzieki, powiadomienia na email zaczely dzialac. co to Tapatalka nie wypowiem sie, nie uzywam
    Była 159 1.9 16V JTDM Distinctive '05 @190KM/380Nm by Cinsoft

  6. #2366
    Użytkownik Romeo Avatar epsonix
    Dołączył
    10 2011
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    159 SW 1.75TBi Distinctive'10 @ 240KM/370Nm i Giulietta 1.4TB Veloce'13 @ 147KM/265Nm
    Postów
    2,796

    Domyślnie

    wezcie cos zrobicie z forum, znow powrocily bledy przy probie publikowania postow: "Catchable fatal error: argument 3 passed to vbet_containsSeparated() ...."
    Była 159 1.9 16V JTDM Distinctive '05 @190KM/380Nm by Cinsoft

  7. #2367
    Administrator ds. serwera Romeo Avatar Tuti
    Dołączył
    10 2005
    Mieszka w
    Zawiercie
    Auto
    156 SW 1.9 JTDm
    Postów
    2,164

    Domyślnie

    Catchable fatal error: argument 3 passed to vbet_containsSeparated() ...." - tymczasowo wyłączyłem tę funkcję i czekam na interwencję programistów tego pluginu. Pewnie będą testować szukając przyczyny dlatego proszę o cierpliwość... prawdopodobnie problem pojawia się, kiedy używacie słowa Alfa w treści posta

    Tapatalk - że nie działał wczoraj to już wiem, ale teraz chyba działa ok?

    Andrzej - wydajność monitoruje, raz na jakiś czas trzeba trochę pomieszać na serwerze. No stress

  8. #2368
    Użytkownik Romeo Avatar epsonix
    Dołączył
    10 2011
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    159 SW 1.75TBi Distinctive'10 @ 240KM/370Nm i Giulietta 1.4TB Veloce'13 @ 147KM/265Nm
    Postów
    2,796

    Domyślnie

    czemu od niedawna część powiadomień na email przychodzi ładnie poformatowana(jak kiedyś), a część na kupie, bez nowych lini, inna czcionka a przy okazji np mój klient email nie widzi linków do tematu (muszę kopiować text i wklejać do przeglądarki). możecie to poprawić please
    Była 159 1.9 16V JTDM Distinctive '05 @190KM/380Nm by Cinsoft

  9. #2369
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar bahcio
    Dołączył
    03 2017
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    159 1.9 JTDm 8v
    Postów
    25

    Domyślnie

    "Unable to save image" przy dodawaniu avatara/ zdjęcia w profilu. Wszystko robię poprawnie, musi to być błąd sprzętowy/systemowy.

  10. #2370
    Administrator ds. serwera Romeo Avatar Tuti
    Dołączył
    10 2005
    Mieszka w
    Zawiercie
    Auto
    156 SW 1.9 JTDm
    Postów
    2,164

    Domyślnie

    Już działają avatary.

    Epsonix - jak problem będzie się powtarzam to daj znać.

Podobne wątki

  1. Błędy AIR-BAG
    Utworzone przez Andrzej78500 w dziale 166
    Odpowiedzi: 27
    Ostatni post / autor: 12-05-2015, 20:12
  2. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 07-10-2013, 18:52
  3. Z Forum Subaru na Forum Alfaholików ;)
    Utworzone przez Artur KRK w dziale Tu się witamy
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 15-01-2013, 16:53
  4. błędy
    Utworzone przez groda w dziale 147
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 09-09-2012, 12:24

zielone przy loginie

playtube ostrzeżenie- przejście do tej witryny może być niebezpieczne dla twojego komputera!

b

ilovemobi lumia problem

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory