Przed nazwą tematu (w którym się udzielałeś) masz takie strzałeczki w dół (u mnie na skórce 8C jest taki niebieski znaczek i na nim 2 białe strzałeczki), jak klikniesz to przeniesie Cię do pierwszego nie przeczytanego postu.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
ochodzieki ! nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalem ....
Wpisujac w wyszukiwarke "mp3" (bez " oczywiscie) pokazuje sie komunikat "Niestety - brak wynikow". Ale jak to ??przeciez jest sporo tematow zawierajacych w sobie fraze mp3. Chociaz by Oryginalne radio + odtwarzacz mp3

Wyszukiwarka jest do ustawienia, zrobi się po optymalizacji MySQL![]()
a ja mam takie cos, jestem zalogowany, po doswiezaniu dalej to samo...klikam na bazar na stronie głównej i takie cos mi wyskakuje?o co kaman?
Załącznik 20796

Wchodzisz w ten bazar w navbarze, na razie nie działaNie wchodź to nie będziesz miał tego komunikatu.
![]()
ja mam sugestie...
jako że wszyscy widzimy jak logują tu się "nowi alfaholicy" tylko po to by wystawić alfę na sprzedaż a większość z tych popaprańców nawet nie raczy wystawić zdjęć ani choćby nawet opisu już nie mówiąc o numerze kontaktowym... pragną bym aby p wybraniu opcji Dodaj nowy temat w dziale Bazar przekierowało na stronę, na której będzie opisane dużymi literami tak żeby każdy zobaczył text typu
"TEMATY BEZ ZDJĘĆ, OPISU, CENY I NUMERU KONTAKTOWEGO BĘDĄ NATYCHMIASTOWO USUWANE!!!"
nie chcę tego wyłącznie dla własnej wygody, ale dla wszystkich aktywnych forumowiczów którym zapewne też to przeszkadza... poza tym dochodzą tu też kwestie zaśmiecania forum takimi "tematami widmo"
Piszę to w tym temacie z nadzieją, że zajmiesz się tym Tuti i zrobisz do tego jakiś skrypt

Pewnie jakiś post został skasowany, a liczba stron aktualizuje się automatem jak wszyscy śpią![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki