a ktora skorka Ci nie dziala?
jak dales mobilna to na samym dole na srodku masz "Standardowa skórka"
mozesz jeszcze tutaj zmienic skorke http://www.forum.alfaholicy.org/prof...do=editoptions
Ostatnio edytowane przez kt0sfajny ; 05-08-2011 o 19:12
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
dziękuje za pomoc w końcu mam normalną "skórkę"
nie można edytować już starszych postów/tematów które się napisało ?
chciałem właśnie zrobić ww. rzecz, jednak brakuje przycisku "edytuj" pod postem.
pozdrawiam,
Adam

to jak dobrze pamiętam miało zapobiegać edycji postów o np naprawach , zepsuciach , dzwonach itp aut które po jakims czasie ktoś chciałby sprzedać jako super igiełki
ale chyba zawsze można w innym przypadku poprosić moda o edycję posta jeżeli powody są inne

Dlaczego na stronie głównej: www.alfaholicy.org wciąż wisi zdjęcie miesiąca autorstwa Mikkey'a, które wygrało konkurs, ale chyba z rok temu?
Pozdrawiam.
- Rafał

dzisaj gdy korzystalem z opcji "szukaj" wyskoczyl mi blad "Oops! An error occurred: connection to 178.33.50.71:3312 failed (errno=61, msg=Connection refused)"
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
ja taki problem mam wciąż jak chce wejsc w swoje tematu z pozycji swojego konta... a dzis rano forum było niedostepne dla mnie całkowicie...
Napisz jeszcze raz bo chyba Ci trochę wyrazów zjadło albo bynajmniej ja nie wiem o co Ci chodzi z tymi tematami a dzisiaj rano to nikt nie mógł wejść na forum bo był błąd bazy danych.
Ok już wiem o co Ci chodziło, jest jakiś błąd w bazie i pewnie u każdego wyskakuje ten sam błąd.
Kod:Oops! An error occurred: connection to 178.33.50.71:3312 failed (errno=61, msg=Connection refused)
Ostatnio edytowane przez Krzyśko ; 21-08-2011 o 19:28
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki