i znowu ja
i znowu zegarek
teraz jest 22:48 a post jest z ... 22:52

Nie dajesz odpocząć żabojadzieCoś się wymyśli, żeby było już okej cały czas. Podziękowania będą jutro
![]()
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

a zegarek nadal d...
4 minuty do przodu

Doskonale rozumiem, że na forum muszą pojawiać się reklamy, są przecież źródłem bardzo potrzebnych funduszy. Sądziłem jednak, że strona jest apolityczna, niestety myliłem się.
Uważam, że przy zamieszczaniu na stronie spotów wyborczych użytkownicy powinny być pytani o zgodę, a najlepszym wyjściem byłoby wcale tych spotów nie umieszczać.
Nie czyńmy z naszego forum sceny politycznej.
Pozdrawiam.
- Rafał

Spoty wyborcze? Rozumiem, że chodzi o Google Adsense? W skórce Bingo! nie widać reklam w postach.
Reklamy w Adsense można blokować, tylko musicie podać mi adres do którego prowadzi dana reklama, bo ja na Bingo ich nie widzę...Nie da się blokować kategorii, więc to nie nasza wina, że nas takie rzeczy nękają
![]()

ja mam adblocka;d i po problemie
wylaczylem na chwile i sprawdzialem kilka postow, ale nie ma zadnej politycznej reklamy, bo bym dal link
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 16-06-2010 o 17:07
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Zauważyłem nowy problem - źle ustawiony czas na serwerze - przesunięty chyba o jakieś pół godziny (spieszy). Tak w któryś dzień napisałem sobie posta, a potem patrzę "czas posta" - 16:05, spanikowany, że tak późno, a ja jeszcze w robocie![]()
Na szczęście rzut oka na zegarek dał mi jeszcze jakieś 20 minut na spakowanie/posprzątanie biurka![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki