Witam,
chciałem spytać czy nie można by zrobić, aby nie następowało automatyczne wylogowanie po dłuższej nieobecności albo w ustawieniach dodać opcję możliwości wybrania, co się ma dziać po jakiejś bezczynności ? Czasem jak piszę dłuższego posta i nie odświeżę, to w momencie dodania go, muszę się ponownie logowaćPechowiec czasem może nawet stracić napisanego posta
![]()
Domyślam się, że pewnie ze względów bezpieczeństwa jest tak, jak jest ? Pozdrawiam![]()

Podczas logowania możesz zaznaczyć "zapamiętaj mnie", wtedy nie będzie Cię wylogowywać, a poza tym w edytorze masz coś takiej jak wczytaj automatycznie zapisany tekst, lub coś w tym stylu - działa tak jak w Wordzie.

Czy to już tak zawsze będziecie straszyć tą twarzoksiązką ?
Jak ktoś chce kliknąc to lubie to, to i tak kliknie, a nie nawiedzacie tym okienkiem we wszystkich tematach
147 powodów do zadowolenia
No własnie idzie wyłaczyc to "polub alfaholików", bo już mnie to wk****a, cały czas mi to wyskakuje. Czy wszystko musie sie krecic wokół fejsboków i innych tym podobnych dziwnych portali?

pw nie mogę odpisać
"
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
- You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created
skrzynka nie jest full a nie idzie wysłać
edit:
już ok - ale nie była full na 100% a nie chciało pójść
Ostatnio edytowane przez bocian ; 13-02-2012 o 15:57

Database Error
[159/Brera] ringi DRL - projekt

Dokładnie, nie działa temat o dziennych do 159. Prosimy o reakcję.
Wszystko jest u mnie w porządku.
Chodzi o ten temat
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

Yonash zrobione. Chyba ten linkfetcher ala fb się zapętlał na imageshack![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki