nie to żebym się upominał, ale miesiąc temu wpłaciłem 48 zł za koszulke polo na konto podane wówczas na stronie z zapisami, po czym organizatorzy gadżetów zamknęli temat i ani koszulki ani kasy......A ponoć miała być kasa zwracana z powrotem na konto gdyż organizatorzy nie zrobili kolejnej tury gadżetów z przyczyn chyba każdemu znanych. i co teraz z pieniążkami kilkunastu osób??
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe

Kontaktuj się z AR_33, prezesem OSMMAR, to osoby z OSMMAR prowadziły sprzedaż gadżetów Alfaholików.
Mimo bana może odpisywać na PW, więc bez obaw. Jakby były problemy ze zwrotem kasy - daj mi znać.
UWAGA!
PW do AR_33:Napisał AR_33
http://www.forum.alfaholicy.org/priv...?do=newpm&u=17
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

No i bajka nie można było tak od razu zrobić. Tylko skreślać cały temat. Wystarczyło zostawić to info. i nie byłoby krzyku.
PS to już we dwóch musicie kasować posty ? jeden nie wystarczy ?
146 1,4 TS Historia
Gtv jest
156 jest
następne ? Hmmmmmm
Informacja od Roberta.
W związku z tym, że obecnie trwają rozmowy na temat współpracy alfaholików i OSMMAR, gadżety są wstrzymane. Z tego co wiem, to 4 osoby wpłaciły pieniądze na konto i nie dostały gadżetów. Te pieniądze są i napewno nie zginą. Sprawa wyjaśni się w niedługim czasie. Proszę o cierpliwość.
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
dzieki za informacje Majkel
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
Nadal czekamy na decyznję administracji forum, bardzo proszę o cierpliwość.
ok dzieki
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe

Nie rozumiem dlaczego czekałeś na zwrot pieniędzy do naszej decyzji. Ale ok, decyzja została podjęta, więc pieniądze mogą zostać zwrócone.
Użytkowników, którzy czekają na zwrot prosimy o napisanie jak już zostaną zwrócone.
ja osobiscie wolalbym gadzet ktory zamowilem niz pieniadze
Alfa Romeo 155
Alfa Romeo 166
BMW E36 Coupe
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki