Zrobiłem 4 bannery 160x100:
![]()
W ostatnim czasie wymieniliśmy się buttonami, bannerami z kilkoma stronami. Jednak nie każdej stronie odpowiadają nasze buttony (rozmiar, kolorystyka), które zaprojektowali do tej pory bobryt i AR_156.
W związku z tym mamy prośbę do osób, które lubią zabawę z Photoshopem. Czy możecie zaprojektować nam kilka bannerów, buttonów? Zdajemy się na Waszą inwencję twórczą.
Na chwilę obecną najbardziej potrzebny jest button o rozmiarach 160x100px , ale jeśli zaprojektujecie w innych wymiarach to z pewnością również się przydadzą. Potrzebne są duże bannery (np. 468x60, 400x50) i małe buttony (np. 150x40).
W chwili obecnej używamy takich buttonów/bannerów:
Z góry dziękujemy za pomoc!
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 21-10-2009 o 15:43
Zrobiłem 4 bannery 160x100:
![]()
jest: '04 AR 147 1.6 TS Distinctive, Nero Metalico
była: '98 AR 156 1.9 JTD Progression, Grigio Chiaro metalic
Dzięki AR_156
Tu są jeszcze bobryta w rozmiarze 105x105px
Jak ktoś chce to może je powstawiać na swoje www
Kiedy nazbiera nam się więcej bannerów wrzucimy wszystkie na stronę główną, na podstronę współpraca. Jak ktoś chce się za to zabrać to brakuje nam w tej chwili bannera na tę stronę: http://www.147virtualclub.it/index.p...d=31&Itemid=89
![]()
Można prosić coś o szerokości 120 px, na http://www.lambo.com.pl/ - tam po prawej, pod autogen.pl nasz button ma się znaleźć.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Mój pierwszy banner :
---------- Post dodany o godzinie 20:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:23 ----------
A tu kolejny
Co myślicie?
CAŁE ŻYCIE WYDOBYCIE!
GÓRNY ŚLĄSK!
Panowie jakiego programu uzywacie do tworzenia bannerow??
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Ja korzystam z PhotoShopa
Obsługa nie jest skomplikowana [najprostsze grafiki],więc polecam![]()
CAŁE ŻYCIE WYDOBYCIE!
GÓRNY ŚLĄSK!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki