Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Sprawy organizacyjne - Rozmowy odnośnie klubu, forum oraz strony Alfaholicy.org - nowości, problemy, sugestie.
    cin_ek
    Gość

Domyślnie Publikacje o Alfie

Na forum jest już kilka tematów porozrzucanych to tu to tam o artykułach lub reportażach o Alfie. po jakimś czasie każdy z nich umiera. Może warto by było zrobić tematy np.

Alfa w prasie
    Alfa w telewizji
    Alfa w literaturze

umieszczalibyśmy tam informację że w danej gazecie jest/był/będzie ciekawy artykuł o Alfie, że gdzieś będzie jakiś program/reportaż związany z Alfą lub że w jakiejś książce jest wzmianka o Alfie lub jest to cała książka o Alfie. Pozbędziemy się w ten sposób kolejnych wątków zawierających po 10 postów i koniec.
    Skany artykułów raczej odpadają bo są jakieś prawa autorskie, a stare artykuły myślę że można spokojnie wklejać np tu
    http://www.forum.alfaholicy.org/147_...orownania.html
    wydawca raczej nie posiada tak starych wydań aby je nabyć więc nic nie straci. podobne tematy są o innych modelach
    Co do tv to mam na myśli wszystko oprócz filmów/seriali bo o tym wątek już jest
    Filmowa kariera z Alfą Romeo

2. # ADS
    Akwizytorka

Redaktor Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    to nie lekarstwo psychoterapeutyczne, przynajmniej wg mnie
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    18 d 19 h 32 m

Domyślnie

Wiesz że jest możliwośc pisania felietonów o Alfie? Możesz przykładowo- oglądac TVN TÓÓÓRBOOOOO i cały ich ten demagomaniak. Oglądasz test Alfy coś cię wkurzyło, po czym oglądasz powtórki żeby więcej zapamiętac elementów wkurzających tudzież kiciarskich i bierzesz całośc na tapetę i piszesz tekst polemizujący z porównaniem. Ewentualnie polemika z artykułem w prasie co jest bardziej pożądane i łatwiejsze.

Felietony oczywiście mogą byc na inne tematy niż pyskówka z mediami. Ale oczywiście na temat Alfa Romeo.
    Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Chodziło mi bardziej o stronę czysto informacyjną żeby np powiedzieć że w magazynie V-12 numer 22 jest artykuł o Alfie 8c Spider i Mito MultiAir. Nie każdy wie co w jakiej gazecie jest lub będzie to samo z tv. A uwagi do danych artykułów to lepiej redakcji zgłosić niż na forum pisać

Redaktor Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    to nie lekarstwo psychoterapeutyczne, przynajmniej wg mnie
    Czas spędzony na forum
    18 d 19 h 32 m

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    A uwagi do danych artykułów to lepiej redakcji zgłosić niż na forum pisać
    No tutaj bym jednak dyskutował. Redakcja może cie olac ciepłym moczem, a na stronie głównej ah.org mimo wszystko ktoś to przeczyta i mając artykuł jeden i drugi wysnuje jakieś wnioski.
    Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

cin_ek
    Gość

Domyślnie

ok w takim razie możnaby tam wrzucać zarówno info co gdzie jest jak i komentarze po zapoznaniu się z artykułem lub programem

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Tuti
    Mieszka w
    SZA/KSU itp :P
    Auto
    Prawie S600 :D Kiedyś 145
    Czas spędzony na forum
    32 d 20 h 14 m

Domyślnie

cin_ek takie rzeczy to możesz pisać na alfanews.pl po rejestracji możesz dodawać News

Można zrobić kategorię przegląd prasy, jak już będziesz miał ochotę regularnie pisać...

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia