Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Lancia Delta 1.8 8V
Wcześniej:
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer

nie mogłem się pościgać w tym roku to i nie muszę w przyszłym i następnych latach![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Dajcie już spokój Panowie... Zamknijcie temat w cholerę. Co było do powiedzenia zostało powiedziane/wycenione...
Osłony pod silnik AR 147/156/GT/GTA/Crosswagon
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post814896
nie wiem jak wy ale ja już widze czym się różni alfaholik od miłośnika marki![]()
Dobra Panowie zrzuta na na alfaholików i wyciągniemy im z gardła to co się nam należy, z niczego co było warte 100 PLN teraz chcą tyle kasy to tylko można w Polsce tak zarobić, więc proponuje szybką zrzutę i forum będzie nasze. Nie kłóćmy się bo to wszystko coraz bardziej robi się niesmaczne i delikatnie coraz bardziej odpycha od forum.....
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...

Piszesz, że na OSMMAR pisze się o idei powstania stowarzyszenia. Z tego co widzę na stronie to jest napisane, że chodzi o "zjednoczenie mocno podzielonych Alfisti". Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, ale Twój tekst zabrzmiał jakby OSMMAR to była konkurencja.
Jest konkurencją? Czy to całkiem inny twór jak co poniektórzy mówili? Proponuję się zastanowić zanim coś napiszesz, bo pisząc takie rzeczy niektórzy mogą odebrać, że takie jest stanowisko OSMMAR.
No i tak.. A jak Konrado sie wypowiadal wczesniej na glos o sprawach "z ciemnej strefy" to mu sie po glowie dostawalo... Powodzenia teraz w rozplataniu sprawy. Mimo tego zlego co na mnie najezdzaliscie trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, ze Alfaholicy wyjda z tej konfrontacji obronna reka. Pozdrawiam
Filipku, Osmmar na pewno zlot zorganizuje. A wiem, ze wy tez o nim myslicie, zatem, jakby ci to powiedziec, wasz tez moze byc zlotem konkurencyjnym.... prawda? Moj poprzedni post jest tylko reakcja na agresywne zaczepki dwoch bylych juz na szczescie czlonkow stowarzyszenia. A jesli nie umiesz spacyfikowac swoich dwoch "bulterierow", boje sie, ze nie spelnisz umowy....
na wszelki wypadek dodam, ze moje posty odzwierciedlaja tylko moj punkt widzenia i w zadnym wypadku nie wolno traktowac ich jako oficjalnego stanowiska osmmar - o ile wyraznie tego nie zaznacze. Czyli, jesli nazwe kogos idiota, bedzie to zdanie moje, nie osmmar.
A oto wiadomosc od Roberta:
Dziękujemy za decyzję administracji forum
Wzór umowy wraz z załącznikiem dotyczącym gwarancji zaprzestania szykanowania i oczerniania zostanie przygotowany przez nas do końca przyszłego tygodnia (14.11.2009) jeśli chcecie możecie przygotować swój wzór umowy i na podstawie tych dwóch wzorów stworzymy jeden wspólny.
Ostatnio edytowane przez adasco ; 06-11-2009 o 23:23 Powód: literowki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki