z uwagi na to że jeszcze tydzień temu wg Osmaru domena została wyceniona na 100zł, zaproponujmy 300zł, aby ostatecznie i raz na zawsze zakończyć spór
Ale te 1040 zł już nie obowiązują. (bo ponoć nie było oficjalnej odpowiedz, pisałem kilka postów wyżej jak ona wyglądała) Teraz pytają o cenę jaką chcemy daćJa nie mam pojęcia jak wysoką dlatego mi coś zasugerujcie. Dla mnie ta domena jest warta 400 zł max. Ale może dlatego, że nie wydałem na gadżety tyle co wszyscy userzy forum. Pieniądze za te gadżety wpływały na konta ludzi, którzy teraz chcą sprzedać domenę - żeby tutaj była jasność i do mnie nikt pretensji nie miał.
Możecie zrobić zrzutkę (Wy userzy) na domenę. Domena może być przepisania przecież na któregoś z Was.
Dla mnie domenę może kupić jakiś user, od samego początku jak powstało forum było mi to obojętne. Nie przewidziałem jedynie tego, że ów user zrobi z tą domeną co będzie chciał, mimo, że wszyscy wpłacali na nią pieniądze z własnej kieszeni.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2009 o 15:24
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
z uwagi na to że jeszcze tydzień temu wg Osmaru domena została wyceniona na 100zł, zaproponujmy 300zł, aby ostatecznie i raz na zawsze zakończyć spór
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Była wyceniona na 100 zł, ale musieliśmy ją kupić w pakiecie - czyli razem z gadżetami, banerami i flagami tych osób, które teraz ją sprzedają. Razem dawało to kwotę 1040 zł. Nie dało się kupić jej osobno - pytaliśmy ich o to.
hehe jak domena nie będzie należała do alfaholików - a wiadomo że jeżeli tak się stanie, to tylko z przyczyn tych którzy robią problem z jej sprzedażą.
Proponuję zbiorowy pozew do sądui żądanie zwrotu pieniędzy, kosztów transportu za wszystkie gadżety (w tym ramki) które tracą w tym momencie swoją ważność, bo będziemy reklamować nie wiadomo co, zamiast klub - a w końcu za ich sprzedażą stała ta sama osoba, która trzyma łapę na domenie, więc chyba sprawa prosta...
Ciekawe czy by to przeszło?![]()
A nie możecie ruszyć kontaktów w innych klubach?
Może bardziej zbiorowy protest przeciwko takiemu traktowaniu zrobiłby na ****** większe wrażenie?
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
Ale co Wy chcecie osiągnąć? Zrobić im na złość czy odzyskać domenę? Nie ma sensu zniżać się do ich poziomu. Odkupimy lub nie odkupimy domeny i nasze drogi w końcu się rozejdą. Sami widzicie, że stowarzyszenie wie jak jak "walczyć na noże".
PS
Jak do 5 listopada, godziny 23:59 nikt nie napisze jaką kwotę im napisać to odpiszę, że proponujemy 1040 zł za domenę alfaholicy.net.
zawsze domene moga tez dac na licytacje na allegro
ale licytacja tez moze byc lipna bo ktos moze podbijac cene
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
to jest lepsze niz "moda na sukces" tak to czytam i krew mnie zalewa bo tego kanału nie da sie przełączyc. mialam nic nie pisac, bo szkoda sobie nerwy szarpac, ale dodam tyle ze to forum jest jak matrix...tu prawda jest jedynie bialy kroliczek za ktorym sie podaza po zazyciu odpowiedniej pigułki. ktos te pigułki rozsypie tutaj a wtedy biada bedzie i wszystko legnie w gruzach. pozdrawiam![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki