Ja od kilku dni też tak mam.
U mnie tylko na forum się tak dzieje, a używam Google Chrome
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
od kilku dni tak sie dzieje. troche to wkurzajace, zo forum mam ustawione jako strone startowa i od razu zabieram sie za czytanie...a tu dupka...logowac sie trzeba.wiem ze to maly szczegol, ale jednak szczogol denerwujacy jak cholera![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Dzieje sie tak od ilku dni. Ale tylko na tym forum. Zaczeło sie po aktualizacji FireFoxa wiec moze w tym problem.
Mam Firefox a i też od kilka dni muszę się non stop logować
Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
A ktoś zauważył w jakich okolicznościach to się dokładnie pojawia?
Wyłączenia i ponownego włączenia przeglądarki?
Sprawdźcie teraz...
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Tak, dzieje sie tak gdy sie zamknie okno przegladarki. Jak zmienie strone i pozniej powroce na alfaholicy.net dalej jestem zalogowany.
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
A sprawdzałeś teraz? Jeszcze proponuję wylogować się z forum i strony, skasować cookies. I wtedy sprawdzić. U mnie w tej chwili jest okej - wyłączyłem i włączyłem Firefoxa.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
U mnie bez zmian ;/
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki