Zaraz sprawdzę.
A mogę Was prosić, żebyście sprawdzili w innej przeglądarce np. Internet Explorer? U mnie się wylogowuje raz na jakiś czas (FF), w IE nie wylogowało mnie ani razu. Chodzi o to, żeby stwierdzić czy problem jest po stronie ustawień forum czy przeglądarki.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Zaraz sprawdzę.
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
Zrobiłem tak jak napisałeś i problem zniknął![]()
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Google Chrome nie działa
IE działa
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
ja mam ff 3.6 (beta) i wszystko ok
w pracy ff 3.5 i wszytsko ok
rano mialem problem z ogolnym wbiciem na forum wczoraj chyba tez przez jakis czas nie moglem wbic i od tamtej pory nie ma koniczynki obok adresu i na zakladce
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Jagiel, a kasowałeś cookies? Zarówno alfaholicy.net, alfaholicy.org i forum.alfaholicy.net/org
Koniczynka zniknęła 2-3 dni temu - aktualizacja skryptu - potem dorzucę.
26 grudnia serwer się zawiesił i nie działał z 2 godziny.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Okey, wszystko działa. Dzięki wielkie![]()
ustawienia>opcje>dla zaawansowanych>pokaż pliki cooke >usuń wszystko
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki