chodzi o wieczoru. jeszcze będziemy monitorować działanie forum. Ewentualnie będziemy musieli zrobić cięcia, takie jak blokowanie gości czy zrobienie czegoś z shoutboxem
Ja też nie mam problemów, idzie płynnie![]()
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
chodzi o wieczoru. jeszcze będziemy monitorować działanie forum. Ewentualnie będziemy musieli zrobić cięcia, takie jak blokowanie gości czy zrobienie czegoś z shoutboxem
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Dzisiaj jest nadzwyczajnie dobrze. Ale dopiero za jakiś czas będzie można stwierdzić czy z powodu blokowania knajpy, czy dlatego, że dzisiaj mnie atakujących nasz serwer userów![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Witam serdecznie!
A nie myśleliście o czymś bliższym niż Francja?
np. HE - mam tutaj dwie maszyny w tym jednego VPSa - jakość wręcz genialna, raz w przeciągu 2 lat była awaria, serwery matka nie są przeciążone.
Myślę, ze styknąłby taki: około 108zł miesięcznie.
http://www.hosteurope.de/produkt/Vir...rver-Linux-XXL
Jak nie to polecam na WHT napisać prośbę ew. coś w ofertach poszukać
Jeżeli coś to chętnie doradzę, pomogę ale to już na PW
Pozdrawiam
Rowniez nie narzekam. Forum dziala zadowalajaco, czasem jak kazdemu i jak kazde wieksze forum/strona chodzi wolniej , rzadko sie zdarzy ze niechce sie otworzyc. Jak narazie jestem zadowolony
Co do kosztow 200 zl na miesiac, nie wiem ile w obecnej chwili forum generuje dochodu, i ile moze wygenerowac z dodatkowych reklam wiec nie zabieram w tej kwestii glosu.
Jesli mowa o ograniczaniu dostepu gosciom, mysle ze Tuti powinienes rozwazyc na poczatek kasowanie nie aktywnych kont, userow ktorzy nie wchodzili od np. 3-6 miesiecy.
Jesli nic to nie da, reklamy nie odniosa pozadanego efektu, gadzety rowniez nie zarobia na serwer a znaczna ilosc osob bedzie narzekala, to chyba nie ma innej mozliwosci jak porostu wspomóc forum (oczywiscie kto ile moze tak jak poprzednio)
Ps. Czemu zniknelo mi 15 postow ? Jakies czystki byly przeprowadzane ?
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
W sumie jakoś tak się przyjęło, że np. w Hyde Park nie jest liczone... Jak ktoś ma się sugerować ilością postów (a wbrew pozorom dla wielu ma to ogromne znaczenie) to niech się sugerują postami technicznymi. Bo jesteśmy forum o Alfie, a nie forum z dowcipami
Działy tu się witamy, bazar są co jakiś czas czyszczone. Więc tutaj nie ma najmniejszego sensu, żeby liczyć.
Co do Nasze Belle i spamu - proponuję spytać bimskiego
Liczone są z tego co wiem tylko techniczne i regionalne![]()
alienkowi połowa znikła![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
ja również nie narzekam ale jak ktoś ma kiepskiego kompa albo wolny internet to nie ma co się dziwić. ciekawi mnie tylko koszt umieszczenia reklamy?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki