Ja na prędkość otwierania forum też nie narzekam, chociaż zdarza się czasami, że się coś zadławi, ale bardziej wygląda mi to na sianie mojego WiFi, różnie bywa.
W każdym razie jeśli będzie trzeba chętnie wspomogę, w końcu korzystam
A jak będzie trzeba to cóż to za problem - 200 osób da po 1zł i już mamy miesięcznie na serwerAlbo jak wcześniej ktoś napisał, zrobić drobne gadżety z doliczeniem niedużej kwoty na serwer, pomysł ok!
166 2,4 JTD CF2 140 CV Progression '99
166 2,5 V6 24V CF2 Distinctive '00
mi tez szybko chodzi
tylko z 2 razy nie moglem wbic
znalazlem oferte serwerow VPS
http://vps.serveradmin.pl/
OPCJA 1
Gwarantowane zasoby procesora 40% (ok. 2,4 Ghz) Pamięć RAM do 512 mb (gwarantowana 256 mb) Dysk 20 Gb Transfer 60 Gb / miesiąc Adresy IP 5 45 PLN netto / miesiąc 500 PLN netto / rok
OPCJA 2
Gwarantowane zasoby procesora 45% (ok. 2,7 Ghz) Pamięć RAM do 768 mb (gwarantowana 512 mb) Dysk 40 gb Transfer 120 gb / miesiąc Adresy IP 5 65 PLN netto / miesiąc 735 PLN netto / rok
OPCJA MAX
Gwarantowane zasoby procesora 65% (ok. 4,0 Ghz) Pamięć RAM do 3072 mb ( gwarantowana 2048 mb) Dysk 80 gb Transfer 240 gb / miesiąc Adresy IP 5 110 PLN netto / miesiąc 1260 PLN netto / rok
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Współdzielony dysk może również nie dawać sobie z nami radyA limit, o który byśmy się nie musieli martwić to raczej 240 GB, bo obecnie generujemy ponad 100 GB. O servermadmin różne opinie już się słyszało...
Jeśli nie ma głośniejszych głosów, że jest niedobrze to o sprawie możemy zapomnieć. Ale jakby komuś przeszkadzało się ładowanie forum to piszcie, w tym dziale, a nie na GG![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
U mnie pojawiały się jedynie problemy, gdy mi się w iplusie transfer skończył - nie ładowało się do końca forum i na dole zawsze jakieś <costam=costam> sie pojawialy, ale gdy transfer jest i na szybkim łączu działa wszystko normalnie.
Jak się znowu pojawi to zrób screena![]()
Dać się da, tylko to się raczej na wiele nie zda, bo w tej chwili najbardziej obciążony jest procesor, a ściąganie plików statycznych (tylko je dało by się przenieść na darmowe serwery) nie obciąża go tak bardzo jak baza mysql czy skrypty php
Poza tym to rozwiązanie takie trochę... jakbyś chciał wywalić rozrusznik i kupić sobie konia do rozruchu![]()
Czasem zdarzają się przymulenia tego forum, ogólnie jest w porządku ale jak by co chętnie się dorzucę jak zajdzie potrzeba
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki