u mnie też jak na razie wszystko oki a to że czasem troszke zamuli to normalka wszędzie tak jest jak masa ludków na raz zasiada![]()
aha ok
wg.mnie jest ok i nie trzeba nic zmieniac
jak ktos ma slaby internet to i szybki serwer nie pomoze
ale jesli beda problemy to wtedy bedziemy pisac
w miedzyczasie moze bedzie jakas okazja na kupno tanio lepszego serwera albo znajdzie sie sponsor ;]
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
u mnie też jak na razie wszystko oki a to że czasem troszke zamuli to normalka wszędzie tak jest jak masa ludków na raz zasiada![]()
HA nawet o godzinie 4.15 serwer jest przeładowany????? ostatnio jak na złość strasznie mułowato chodzi ta strona
---------- Post dodany o godzinie 04:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 04:18 ----------
http://www.forum.alfaholicy.org/newr...treply&t=24853
No to jest chyba żart?
ostatnio bardzo żle to wszystko chodzi, o jeszcze takie cuda że nie można wysłać normalnie posta
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 17-02-2010 o 04:23
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 17-02-2010 o 06:34
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Wracając do tematu budżetu i szybkości forum.
Nie narzekam na jego prędkość, czasami przymuli, ale ogólnie jak najbardziej w porządku.
Jeśli chodzi o budżet, to myślę, że darowizny byłyby jak najbardziej wskazane, w erze banków internetowych, dostępów do kont przez internet itp. itd. kliknięcie parę razy i przelanie symbolicznej cegiełki nikogo nie zbawi, a forum owszem. Wszyscy z niego korzystamy i jest to jedno z niewielu miejsc w sieci, gdzie nie ma anonsów towarzyskich i dzieci neo.
Wczoraj znowu mieliśmy "prawie rekordową" liczbę wizyt, a obciążenie procesora było mniejsze niż tydzień temu.
W ciągu tego tygodnia zostało wyłączone kilka rzeczy na forum (głównie na stronie głównej) i został zoptymalizowany serwer MySQL.
Bardzo "na oko" średnie obciążenie zostało zmniejszone o jakieś 20%. Jednak prędzej czy później (forum z miesiąca na miesiąc jest coraz popularniejsze) forum będzie komuś działać zbyt wolno Jakby było już naprawdę średnio z działaniem to piszcie
Zdaję sobie sprawę, że na niektóre fora można wspierać finansowo cały rok, jednak nikt nie ma zamiaru się bawić za cudze pieniądze. Wydatki na serwer nie są obecnie aż tak duże, żeby nie dało się ich pokryć z reklam.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 18-02-2010 o 04:28
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
u mniechodzi super raz czy dwa zobaczyłem "muła w powietrzu" hehe ale poza tym jest oki![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki