[ Jesli przeglądałaś wyłącznie Nasze Belle & Powitania to pewnie sie nie zauważyło. Raptem dwa tematy nizej] rdk nie bądż taki mądry! Oczywiście że czytałam ]http://www.forum.alfaholicy.org/sprawy_organizacyjne/spra...nizacyjne.html ale jako że nikt pod postami administracji się nie udziela więc wrzuciłam to tu. Żebyśmy się dobrze zrozumieli nie chodzi mi o to, czy posty będą liczone czy nie od momentu podania tego do wiadomości, tylko o to że zostały zabrane! Czyli że czuję się okradziona! Czy coś się zmieniło w moim życiu nie,ale w odczuciu w moim wnętrzu owszem!
Ostatnio edytowane przez Baśka13 ; 17-02-2010 o 22:56
Ostatnio edytowane przez bocian ; 17-02-2010 o 22:56
"Użytkowników: 8,253, Aktywni użytkownicy: 2,946"
Ciekawe ilu z powyższych loguje sie na forum przynajmniej raz na tydzień, nie wspominając o tych nieaktywnych, byłoby chyba co poczyścić?
Tak sobie jakoś pomyślałem, bo ostatnio zauważyłem że piszą tu nawet osoby które nie mają nic wspólnego z AR ale "wujek Google" skierował go do nas bo napisał "co zrobić bo ...", to się zarejestrował, zadał pytanie, zalogował parę razy żeby sprawdzić czy mu ktoś odpisał i tyle go widzieli, znaczy czytali ...
Szczerze? nie wiem jak są statystyki ustawione, ale w te ~3 tysiące aktywnych jakoś nie mogę uwierzyć.
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r
Baśka, poproś Tutiego, to ci w nawiasie dopisze (+ 100 komentarzy w Naszych Bellach)
To że ktoś ma więcej postów nie znaczy że się lepiej zna![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Mi to obojętne ile mam postów. Andrzej ma 3 razy więcej i jakoś nie jest mi gorzej, wręcz przeciwnie.
Nikt Wam nie skasował postów (czyli nie ukradł Wam ich), tylko zrobił tak, że post w Nasze Belle nie jest tym samym co w działach technicznych. Jak Wam zależy na podpisie Romeo to można zmniejszyć próg od kiedy on się wyświetla.
Zastanówcie się czy post o treść "Wow. Fajna Alfa" powinien być równoznaczny właśnie z postami np. bubu w dziale 156?
Są też dobre strony usunięcia liczenia postów - nikt Was nie będzie gonił za pisanie postów typu "Ładna". Wydaję mi się, że to forum o Alfie, które ma służyć ludziom, a nie forum o2.pl gdzie ludzie wchodzą wyłącznie, żeby zabić czas.
Wnioskując po ankiecie na reputację - cyferki nie powinny być wyznacznikiem. Więc czemu teraz niektórzy mają problem?
Jeszcze 2 dni temu była lista osób, które logują się raz na 24h, tam zazwyczaj były cyferki 700-900.
Userzy, którzy nie logują się raz na 3 miesiące dostają maile, że za nimi tęsknimy. Kasowanie nie zmusi ludzi do pisania. Za to cyferki już tak - jak widać w temacie
Miłego przeglądania: http://www.forum.alfaholicy.org/memb...astvisit&pp=25![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 18-02-2010 o 04:15
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Przezyłem juz 3 takie akcje i jakoś mi to nie przeszkadza-to nie ilość postów jest wyznacznikiem... No właśnie CZEGO???? (aktywności?) pozdrawiam![]()
Ja jestem zalogowany codziennie... nie piszę, wolę poczytać. Ot, czasem w temacie humor albo tuning coś wrzucę. Generalnie jak nie mam nic do powiedzenia to wolę mądrzejszych od siebie posłuchać/poczytać.
Czy liczba pod avatarkiem ma znaczenie? Dla mnie żadnego.
W ciągu prawie trzech lat obecności na forum (nie wiadomo kiedy zleciało) zdążyłem poznać najaktywniejszych forumowiczów i czasem zdarzyło mi się skorzystać z ich pomocy.
Moim zdaniem ilość postów jest czymś drugorzędnym - gdyby nie ten temat to pewnie nawet bym się nie zorientował, że mam ich mniej![]()
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997 - była (13.05.2007 - 02.07.2011)
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995 - jest (31.07.2011 - ?)
A komu oddać swoje, mogę obdzielić kilkanaście osób.
Ja też uważam że ilosć postów nic nie znaczy, można pisać mniej ale bardzie rzeczowo
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki